Livsstil

Favoritveckan och knip extra med gumpalallan

Favoritveckan.

Måndag och favoritveckan är kommen.  Nu är nedräkningen verkligen här på riktigt och på onsdag kommer äntligen sjömannen hem igen, både jag och kamphunden springer här hemma runt med våra mentalt störda leenden och låter konstigt, ja det är mest kamphunden som låter konstigt om jag ska vara ärlig haha.  Jag börjar morgonen med promenad med kamphunden och sen in och knäcka en nocco skumtomte , nu är det bar 2-3 stycken kvar och mitt nocco hjärta börjar nästan gråta. Jag måste köpa hem mer nocco och denna gången blir det carribean.

Kan ni läsare knipa lite extra mycket med era gumpallalor för oss denna veckan? Både jag och sjömannen behöver lite extra gumpar som kniper för oss.

Jag kollade nyss klockan och inser att det är den 8:e Januari redan. Herregud, jag börjar bli lite stressad över diverse saker.
Krönikan har deadline den 20:e Januari och dom vill gärna ha in fotografi och text innan och jag har inte börjat alls. Helvete oxå.
Jag vann i december månad 2 månaders gratis träning på Nordic Wellnes , 2 lådor bars och lite nocco. Paketet skickades den 14:e December och tror ni postnord har levererat det? Nej det är spårlöst försvunnet och självklart skickades paketet inte spårbart.
I slutet av December avslutade jag mitt medlemskap på fitness24seven då jag är trött på gymmet och eftersom jag skulle få 2 månaders gratis träning på NW så jag tänkte jag skulle testa där innan jag bestämde mig.  Men nu är vi här, i slutet på februari står jag utan gym och jag vet inte vilket jag ska välja?  Helvete här oxå! Men jag får försöka ha lite is i magen.

Nu ska jag fixa lite här hemma innan jag tar och traskar iväg och för veckans första kvällspass med underbara kollegor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.