Livsstil

Flyttgubbar, fredagsmus och växt auktion

You look like i need wine.

Fredagen har verkligen varit en chill dag. Jag och sjömannen har varit på Triangeln en runda för att besöka Lyko för att köpa nytt schampo och balsam och för att kolla in hur Triangelns utbud är nuförtiden. Men vi är besvikna, vart har alla bra butiker försvunnit ? Och vart är alla människor ?  Men vi fick handla schampo och balsam och dessutom billigare eftersom jag är medlem på Lyko. Perfekt. Vi har ju funderat fram och tillbaka om vi ska köra till stugan eller inte men vi beslutade av olika anledningar att bli kvar hemma i lägenheten.

Vi körde en runda på mobila och handlade och sen hem. Sen kom vi på att vi behövde handla på coop då sjömannen såg ett erbjudande i en Facebook grupp som en privatperson lagt upp, men det var fel Coop så vi fick planera om middagen.  Det fick bli inhandling till hemmagjorda minipizzor. Och dom smakade så sinnessjukt gott.

Ikväll hade vi planerat in att hjälpa vår älskade vän Wanda med diverse flyttgrejor. André kom och jag störde honom och sjömannen i deras fredagsmus haha. Jag försökte ju bara nässla mig in för en härligare musigare fredag , men det var inte aktuellt utanför hissen haha.  Men flyttgrejsen flöt på bra. Nu kan älskade Wanda andas ut och fokusera på livet igen!  Det är hon om någon värd!

Vinet är upphällt och fångarna på fortet är på tv.  Vi kör fredagsmys jag och sjömannen framför tv och vi har käkat hemmagjorda minipizzor och dom blev så förbannat jävla goda. Kamphundarna har fått korv och skinka till kvällsmat.  Jag följer en växtauktion på instagram och hoppas på att någon goding ska dyka upp som jag villhöver och behöver buda på haha.

Så nu ska jag fortsätta lyssna på fångarna på fortet, följa auktionen och skratta åt sjömannen som håller på kräkas av saker dom äter på fångarna på fortet. Det finns ingen människa som är mer känslig än sjömannen och det är så förbannat kul att se . och höra!

Happy friyay och glöm för fan inte att tappa den förbannade tvålen. I will do my best haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.