Livsstil

Ljusa kvällar

Ljusa kvällar.

Ser ni bilden ovan? Jag tog just den och det är en fantastisk känsla att klockan strax är 19, det är strålande sol och fortfarande ljust ute. Det ger mig lite hopp om våren .. och livet haha. Vi går mot rätt årstid .. äntligen.

Det har varit fullt ös på oss i dag. Vi har varit iväg till gamla lägenheten och fixat lite och vi har lite små saker kvar, men vi har inte känt någon stress över att den måste bli klar eftersom vi har den även denna månaden, men nu när vi insåg att sjömannen ska på jobb på onsdag efter 3 veckor hemma, så kände vi att vi måste börja ta tag i det sista som jag inte kan bära själv och för att kunna fortsätta städa den när sjömannen är till sjöss så fick vi ordna det i dag.

En runda till Almåsa för att lämna lite tomma vinlådor som vi hade i förra lägenheten som Wanda och Tommy ska ha i stugan och när vi ändå var där ute åkte vi ut till svärmor och Molly för en kopp kaffe och i dag blev det kaffe ute i solen. Vi alla njöt av den fantastiska värmen.

Sen hem och tömma lite lådor, bära ner saker i förrådet och fixa här hemma. Vid 15 möte vi Wanda för en promenad på strax över 5 km och nu hänger vi i soffan och bara är. Det var denna lediga  dag och imorgon ringer klockan vid 5 tiden igen och det är tid att köra i gång 3 dagars arbete, 2 dagspass och sen ett kvällspass innan jag håller helg.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.