Livsstil

Tuffa dagar, längtan och ledighet

När det varit tuffa dagar.

Det har varit ett par tuffa dagar för mig med lite sömn, mycket jobb och saknad. Det är fan rätt som dom säger att livet går på något vis vidare, även fast känslorna , saknaden och smärtan är värre vissa dagar. Det har varit 2 sånna dagar nu, känslosamma dagar där smärtan och saknaden efter älskade mamma varit fruktansvärd. Hundarna har dessutom varit rent ut sagt fruktansvärda nätterna och därmed har sömnen blivit bristfällig. Men i natt fick jag sova och kom upp och kom i tid till jobbet och i dag stämplade jag ut för 3 dagarsledighet så här mitt i veckan, är inte det lite lyxigt så att säga?

Nu är det drygt en vecka kvar tills sjömannen kommer hem och jag längtar något så fruktansvärt efter honom. När man haft känslomässigt tuffa dagar så blir saknaden ännu större efter den man redan saknar massor. Så det känns skönt att halva tiden har gått och nu är det bara halva kvar.

Ikväll har jag pillat med växterna, fulsjunger för grananrna och hundarna. Jag har duschat, tänt ljus och bara slappar i soffan mellan varven jag vrålar på en översexuella Molly som, när hon inte visar upp härligheten för Chanel sätter på sin bebis Fjordy…  Snart är det tid att hoppa ner i loppelådan och försöka få lite skönhetssömn och förhoppningsvis även sovmorgon och få sova ut i morgon.

Hur har ni det?
I dag känns det bättre än tidigare dagar, vilket är otroligt skönt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.