Livsstil

Göra saker i sömnen, sovmorgon och blommande kaktus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag fick sovmorgon. Men det beror ju självklart inte på att kamphundarna varit snäll och sovit som bebisar i sängen hos mig. Efter nattkissen i går så var det direkt ner i bingen, för denna gamla kroppen behövde sova. Det tog ett tag, men jag hånglade upp kudden och vi var kort därefter ett med varandra.

I dag när jag vakande och såg att klockan var strax efter 9 och tänkte att jag har världens bästa bebisar som låter sin pappa sova. Jag tar fram min ljuvliga stämma som man allt för ofta får när man pratar med djur och barn. Ropade på dom och började känna med benen efter dom och tyckte det var konstigt att dom inte låg tätt intill som dom brukar. Men när jag börjat prata så hör jag minsann att dom är i hallen och att sovrumsdörren är stängd ?! Vafan!? Jag har alltså släppt ut dom i hallen och stängt sovrumsdörren i natt.. När jag sov?! Heja Totten.

Ser ni vad mitt öga och kamera lins skådar ? Medan en annan har mått skit och varit nere så har i alla fall en av mina kaktusar uppskattat min nedstämdhet och blommar nu och en knopp till är på gång på samma kaktus. De gröna fingrarna och blomster bögen skiner inom mig. Jag är fan grym!

Köket är fixat, soporna ska kastas, bilen ska tankas och jag behöver handla lite mat och fixa med en matlåda inför kvällens jobb pass 15-23.30. Syrran ska få en nyckel för hon ville hjälpa mig med kamphundarna ikväll eftersom jag jobbar sent och det blev ingen träning i dag, den där snoriga kranen som sitter mitt i ansiktet tyckte visst inte om mina planera och var rätt tilltäppt på morgonen! Jag behöver inhandla massor med vitaminer och behöver nog boosta kroppen med mineraler och vitaminer. Detta håller fan inte längre!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.