Livsstil

Från golvet i vardagsrummet

Från golvet i vardagsrummet.

Glamouren flödar hos bögarnabus. Våran soffa består nu av en filt som ni ser att sjömannen och kamphunden delar på. Vi har varit uppe ett tag, vi vaknade vi 8 men klev upp först vid 9 tiden. Sjömannen hade sån huvudvärk så vi tog morgonrundan med kamphunden och han gick och handlade nya brustabletter då jag använt upp dom vi hade under min influensa.

I går kom sjömannen hem iklädd uniform. Jag dog lite och en fullsatt biograf med kåta kvinnor i grupp som saftar och syltar i ett pågående fifty shades of grey kan slänga sig i väggen. Det räcker med att sjömannen kommer hem iklädd uniform så saftas och syltas det all over the place. Herregud vad snygg han är i vanliga fall, men med uniform .. may the force be with him.

För övrigt så har vi klarat av lite nödvändigheter nu på morgonen.
– Jag har sagt upp el-avtalet.
– Vi har bokat en lastbil tills i morgon.  Hallefuckinglullejah att det fanns lediga så vi fick tag i en tills i morgon bitti.
– Vi har ringt och bokat tid för att få våra nycklar till  nya lägenheten.

Så i morgon bitti kl 9 hämtar vi lastbilen, vi ska försöka fylla den och tömma denna lägenhet tills vi ska iväg och hämta nycklarna, så att när vi fått nycklarna kan vi direkt börja bära in i nya lägenheten. Det känns så bra.  Nu ska jag fortsätta dricka min Nocco skumtomte som sjömannen köpte till mig nu på morgonen och så börja göra mig klar för jobb. Det väntas ett kvällspass för mig innan ledigheten. På fredag har jag semester för jag vill komma i ordning i lägenheten så snabbt som möjligt och sen väntar jobb lördag och söndag kväll.  Så det är lite mycket just nu !

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.