Livsstil

Roligt samtal, vila och dagens middag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag fick jag ett roligt och spännande samtal. Nervös och kan inte säga något i dagsläget, men det ska bli spännande och se vart detta leder 🙂

Vi har varit iväg och handlat lite till dagens middag, det bli helstekt kotlett, troligen pommes, stekt lök och svamp och bea sås. Det gäller att ladda upp inför nattens arbete!  Vi har legat på soffan och vilat, jag har just kommit ur duschen där jag tog och skrubbade kroppen med turkisk skrubb, Från kerstin Florian ( stavning ?! ) Grym skrubb för kroppen!

Tog självklart en selfie efter när jag får håret on fleek och kan visa upp hur det blev efter att jag och sjömannen lekt frisörer i går .. Bättre bild va och ja, jag är grymt nöjd!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Twiggy 14 januari, 2016 at 21:43

  Jättesnygg selfie! Gillar din frisyr 😀

  • Reply tommytott 15 januari, 2016 at 01:06

   Tusen tack! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.