Livsstil

Fredag, hängig kamphund och flytt

DSC_5307

 

Godmorgon Fredag.  11 timmars sömn fick jag, jag somnade som en liten gris i går efter att jag och kamohundarna varit ute på sista rundan, dom var minst sagt lika trötta. I dag vaknar jag pigg och utvilad, kamphundarna visade inget tecken på att dom ville gå ut men vi gick ut.

Gizmo är hängig i dag. Följer mig vart jag än går och är väldigt lugn och ser lite ledsen ut. Men han har ätit och gjort sina behov som han ska, så vi får väl se. Lite godis har han fått med så nu ligger vi alla 4:a här i sängen och Gizmo ligger på mig.

Ska ringa och väcka syrran nu kl 13, hon har jobbat i natt och hon brukar inte jobba natt. Dessutom ska hon vända tillbaka dygnet då hon ska jobba morgonpass hela helgen. Den kvinnan vet inte vad hon gav sig in på, det är fruktansvärt att ta en natt mellan dagpassen. Och sen ska hon hjälpa mig att hämta lite bananlådor och annat som ska till lägenheten. I helgen börjar jag hämta lådor och annat smått som jag orkar ta själv och syrran är snäll och hjälper till så det blir lite mer ordning här i lägenheten. Möblerna ska vi försöka få på plats när sjömannen har kommit hem!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.