Livsstil

Träningsvärk, sista veckan och hämtad av en hunk

Oh lord haver mercy, jag visste att kommentaren skulle komma från kollegorna på jobbet om jag tappat tvålen så många gånger att jag har ont i gumpen och svårt att gå i dag då sjömannen kom hem i fredags och jag har varit 3 dagarsledig. Det var tvivelaktiga miner att jag varit på gymmet och kört ett hårt benpass. Men gårdagens benpass har verkligen satt sina spår i dag och jag har sån sjuk träningsvärk så det inte är sant.

Jag överlevde i alla fall dagen och självklart bjöds det på en massa underbara skratt med älskade Samra och Rita. Jag och Rita lyckas alltid med något skit på jobbet och i dag var inget undantag. Fantastiska människor, dessa 2 kommer jag saknar så fruktansvärt mycket och därav att jag njuter av deras sällskap den sista veckan på jobbet innan jag kickar i gång de nya nästa vecka.

Jag promenerade till jobbet i dag och när jag slutar så står den blå faran med en kamphund och en hunk i utanför jobb och väntar på mig. Jag fullkomligt älskar när sjömannen hämtar mig från jobbet, vet inte riktigt vad det är men han är inte bara jävligt het, utan jävligt bra oxå.  Så nu sitter vi här hemma i varsin soffa, jag har knäckt en bcaa , tänt lite ljus och lagt upp benen. Sjömannen är så trött och sliten i kroppen så jag har förbjudit honom att åta sig något och faktiskt bara passa på att vara hemma och sova ut de dagarna jag jobbar och jag hoppas verkligen att han gör det oxå och att han inte tar på sig och gör massa som han verkligen inte behöver, han behöver vila och återhämta sin kropp.

Så ja , resten av kväll kommer vi bara ligga och slappa och njuta av varandras sällskap och jag får passa på att snegla lite extra på hunken när jag är ledig. Mysigt.

Hur har er dag varit? Hur motigt var det inte för er som varit ledig en längre tid att komma iväg till jobbet i dag?  En kollega hade första dagen på jobbet i dag efter en resa till Egypten. Jag vrålade och kramade om henne glatt och sa att jag saknat henne, att jag var rädd att hennes syster skulle komma hem med ett gäng kameler .. så hon var så välkommen till sin arbetspass i dag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.