Livsstil

Kall söndag

dsc_2854

God förmiddag godingar. En mycket kall söndag är det i dag. Morgonpromenaden med kamphundarna var riktigt kall om händerna, men jag är glad att det inte såg ut som i sociala medier, där bombas man av foton där första snön har kommit. Så jag går runt med mitt mentalt störda leende och är glad att det skitet inte har kommit hit ännu.  Jag har tänt ljus och ljusen från K.Lundqvist doftar verkligen fantastiskt gott och här ovan ser ni även min nya snygga marmorbricka som syrran köpte med sig till mig från Ullared.

I dag blir det att fortsätta med lite jobb här i bloggen, fixa med hemmet och fortsätta med jobb i bloggen. Redan söndag och helgen går redan mot sitt slut. Jag förstår inte hur helgerna alltid ska springa förbi. I morgon har jag lite ärenden som ska fixas, handla hundmat och ringa försäkringsbolag och se över hundarnas försäkringar, möte på jobb och ja, ni vet bara massa måsten.

Och jakten på en lite tjockare, inte för tjock jacka fortsätter. Jävla skit det där när man inte hittar den där perfekta jackan, jag har för mig att jag kan ha den riktigt tjocka vinterjackan jag hade förra året, men så kallt är det inte ännu att jag anser mig behöva en supertjock jacka, så ja .. jakten fortsätter!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.