Livsstil

Fredagsvrål, halka i hundbajs och hösthelvetet

Fredags vrålet la jag i från när jag kom hem från jobbet i dag på morgonen, låser upp lägenhetsdörren och börjar direkt prata med den där fantastiska röst man lägger till när man pratar med sina bebisar och så trycker jag på lampknappen. Det smäller till och blixtrar – jag lägger av ett redigt tjejskrik i trappen. Förlåt grannarna, men det var bara bögen som fick sig en smärre hjärtattack av lampan som gick och jag fick känna efter i fall det blev en sked med kladdighet i brallan. Det blev det inte. Skönt.

Morgonmys, mat och promenad med hundarna. Tröttheten var ett faktum och självklart hittade ingen av dom 3 kamphundarna det perfekta stället att kröka rygg på. Det tog sin tid, men ja .. vi kom in och jag fick lägga mig. Och jag har sovit så gott, men nu kom nästa nära döden upplevelse. Jag vaknar upp och bokstavligt talat fick hoppa av sängen och ha ett mindre marathon i lägenheten till dasset för att inte kissa på mig, men innan jag kom dit så har någon av de dyrbaraste jag har varit halvkass i magen och en olycka har varit framme. I den olyckan sätter jag min fot, glider och lägger av ett nytt fredagsvrål. Det kunde sluta i kaos men hoppandes på ett ben genom lägenheten hann jag fram till toan i sista sekund.
Hjärtat i halsgropen , en fot stinkandes av hundskit och en krigare som strålar … Fredagsmys var det va?

DSC_6350

Åh hösten. Nu på promenaden hörde jag 2 damer som var på promenad. Jag varva dom 2 gånger på promenaden med hundarna . Dom pratade om höst och myset som hösten tar fram. Visst är det vackert? Så här ser det ut från våran balle. Färgsprakande och jag får lite ångest. Jag har inte hunnit ta mig tid att ge mig ut för att fånga de vackra färgerna på bild, jag har inte tagit in “inredning” från naturen för höstmys i lyan. Ljusen tänder jag förvisso bara för att jag älskar ljus och i synnerhet doftljus. Men för mig så är det mer än att hösten är vacker och myset kommer fram. Man får ju ingen förvarning, en käftsmäll, lederna är stela och värker värre än någonsin och jag har svårt att ta mig ur sängen, hösten är här och därmed kylan och kampen om att hålla humöret uppe – Hösten, du är vacker men vi har myst det vi ska .. Kan du ge mig sommar igen? mindre kläder, mer hud och rosé i mängder 😉

Nu ska jag ta mig en varm dusch, sjunga grant för grannarna och snygga till mig lite. Jag ska träffa upp Annica och Ann-Louise innan jobbet för en bit mat. Lite catch up. Synd bara att jag som vanligt ska jobba när vi väl får ihop en tid att ses.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Maggan 16 oktober, 2015 at 16:54

  Ingen vidare start på dagen, hoppas den fortsätter bättre än den började…

  • Reply tommytott 17 oktober, 2015 at 00:35

   Haha .. Men dagen har trots den kaotiska morgonen varit grymt bra! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.