Livsstil

Pw, ledighet och gigantiskt paket

Pw och ledighet

Ibland får man ta ett djupt andetag och räkna till 10. Det har jag fått göra ett par gånger 2 dagar i rad och nu ska det verkligen bli oerhört skönt med 2 dagars ledighet med kamphunden och den började jag med en 4.5 km lång pw med syrran och så passade vi på att hämta ut ett paket till mig. När jag och syrran skrev med varandra så föreslog hon att vi kunde hämta ut paketet efter promenaden och det gick jag med på, men jag glömde visst bort att informera henne att det inte var ett litet utan att det vägde strax över 3kg och var sjukt otympligt. Dessutom skulle jag hämta ut det på annat ställe än det vanliga haha!

Nu ligger jag i soffan, har duschat och fått i mig en matlåda. Saknaden efter sjömannen är gigantiskt och då passar hans goda mat perfekt för att stilla begäret lite, men inte helt. Vi smsade lite nu i eftermiddag och han svarade på ett sms, ta i fall du behöver och då svarar jag : Kan jag få ta dig oxå, för det behöver jag?! Jag fick haha som svar.

Annars händer inte mycket under kvällen. Jag ska bara njuta, svara på mailen och mysa med kamphunden. Kanske att jag börjar fixa med tavlorna jag fick hem i dag , kollar youtube och bara är. Dessutom blev jag så jävla glad nu i eftermiddag efter promenaden då den fantastisk människa och gammal kollega ringer mig och säger : Det har inte stått Tommy på telefonen på länge och jag vill bara ringa och kolla hur det är med dig och säga att jag saknar dig förhelvete.  Jag blev så glad och det känns verkligen underbart att få ett sånt samtal med de orden.

Jag och sjömannen köpt svinmycket godis veckan innan han drog på jobb och när han åkte på jobb fanns det massor kvar och självklart har jag tryckt i mig så gott som varje kväll så nu börjar det ta slut i skålen och gissa vem som är toksugen på godis? Jag sneglar på den, sträcker mig fram och nästan tar innan jag lutar mig tillbaka och svär och peppar mig själv att stå emot. Sockermonstret i mig vrålar högt som fan , det är inte fredag eller lördag Totten, skärp mig!  I can do it.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.