Livsstil

Friyay, ledighet och aw

Friiyay och i dag körde jag fredagsdansen när jag drog från jobbet. Det är en fantastisk känsla av att gå tidigt en fredag inför ledig helg. Direkt efter jobbet tog jag en runda på mobilia för att inhandla alkoholhaltig dryck inför kvällens aw med akuten, samt för att köpa något för att överraska sjömannen med och jag som aldrig handlar på cubus fick syn på denna t-shirt i ögonvrån och var tvungen att smita in och kolla och ja, den fick följa med hem. 99 spenor betalade jag för den, så värt.

Jag har försökt sova lite i eftermiddag men då ringer syrran och jag avslutar samtalet rätt snabbt då jag ville försöka vila lite p.g.a huvudvärk och att jag varit vaken sen 05.15 och ville vara lite utvilad tills kvällens aw men då är det visst den andra syrran som ringer på FaceTime för att höra lite gällande hennes dotters köp av en kamera. Seriöst, låt mig få vila någon gång haha!

Så nu sitter jag här fixad , tittar ut på den klarblå himlen och ser fram emot en aw i parken med fantastiska kollegor, bubbel och vegetarisk sushi till bögen som inte är fisk och skaldjur, och att jag har 2 dagars ledighet framför mig och att sjömannen kommer hem. Det ska bli så skönt att få hem honom igen och få ha honom hos mig och vara hos honom när livet verkligen visar sig att vara livet.

Ursäkta för att det blivit lite mycket av bilder med sämre kvalitet, men jag har fortfarande inte fått tummen ur röven och beställt/köpt ny fjärrkontroll till kameran och dessutom är våran spegel inte av riktigt spegelglas och därmed fokuserar den på alla små prickar som kameran snappar upp.  Jag behöver med andra ord få tummen ur röven och kolla upp pris på riktigt spegelglas till våran spegelram här hemma samt köpa en fjärrkontroll.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.