Livsstil

När lamporna tänds, giv mig styrka och hej sommartid

Det bästa kaffet – höghöjdskaffe från Cafego

Helvete vilken natt. Ja inte att jag sovit som en liten bebis utan fy för fan vad hundarna har levt om i natt. Det sjuka är att i hallen har vi en lampa som tänds med hjälp av en rörelsedetektor och i natt har jag vaknat flera gånger att att båda hundarna står på sängkanten och tokskäller och morrar ut mot vardagsrummet och hallen. Och lampan har varit tänd i hallen, detta har hänt flera gånger under natten och hundarna har legat i sängen. Snacka om att jag flera gånger höll på skita ner mig.

Jag vaknade vi 07 i dag av att hundarna vara i gång. De lesbiska aktiviteterna startar fan så fort de får upp ögonen. Chanel är i slutlöpet och Molly njuter av att hon rider på henne, lyft på svansen och så grisar dom sig. Giv mig styrka, måtte denna skiten vara över snart så de kan återgå till att vara normalt störda hundar, för detta är fan höjden av svineri haha.

Sommartid har börjat, solen den strålar och kaffet smakar lika gott som alltid.  Jag är ledig även i dag och i dag ska jag göra matlådor för kommande dagar på jobbet, tvätten ska fixas, lägenheten ska dammsugas eftersom det är hundhår överallt och nu fick jag sms om påminnelse om paket som sak hämtas, så det ska göras i dag.  Alla blommor ska vattnas för det är söndagar jag vattnar blommorna, kanske någon ska få ny jord och planteras om till snäppet större kruka.

Men nu, njuta av kaffet, vråla på de kåta små asen som försvinner och inte tror jag märker att det blir tyst och förstår vad dom håller på med.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.