Ett hälsosammare jag

Micket sniglar, intervall och natt 4:a

Jag har sovit skit bra till klockan 13. Jag har fönstret öppet i sovrummet då denna lägenhet är asavarm , så för att inte flyta bort i sängen och vakna av att man svettas så har jag alltid fönstret öppet. Och vid 13 tiden vaknar jag av en man ropar med brytning:
Är det micket sniglar? MICKET?!  Men seriöst?! Åk till skogen om du vill ha sniglar i stället, här i stan är det inte lika mycket.
Jag orkade verkligen inte bry mig, för jag var så trött att jag visste knappt vart jag hade gumpen, la mig igen men kunde ej somna om för självklart började ju kamphundarna härja .. Life is good.

Upp, rasta kamphundarna och få i mig en proteinpudding med skivad persika på, en latte och sen byta om för att jag ska ut och träna. Jag har ju en apple watch som jag har ställt in på dagliga kalorier, rörelsemål och så är det ett ståmål förinställt på 12 timmar. I dag fick jag besked av den att jag klarade av kalorimålet 3 gånger förra veckan och det är asgrymt att jag kan kolla stegen och distansen på den direkt. Lite tvång blir det när jag blir påmind om att jag ska fortsätta röra på mig för att närma mig mitt mål! Och ja eftersom jag gett mig fan på att jag ska kunna klara av att hålla träning 3 gånger i veckan och resterande av månaden hälsosam så är det ju bara att sparka sig själv i baken och ge sig iväg ut. 1 hälsosam vecka avklarad.

14237528_10153640381656991_3218293500361730130_n

 

Innan jag tog detta fotot ovan kom det fram en tant och frågade hur det var fatt med mig och i fall jag behövde ambulans? Ambulans? Nej jag har bara extremt dålig kondition, men omtanken var god haha. Hur fan lyxas folk springa? Mission i dag var att springa så långt jag bara orkade ( läs jogga lätt ), men jag får andnöd, håll och benhinnorna gör så jävla ont?! Jag tog mig ett helt varv runt pildammsparken och sen ett varv runt dammen, varvat med promenad och jogg och ja ..tydligen nästan ambulans oxå haha!  Men hej , jag gjorde det och är så jävla nöjd. Drygt 6 km blev det minsann i dag. Heja mig och du med fibromaffia – skit på dig, vi med fibromyalgi kan fan oxå träna.

Just fått i mig mat, bönpasta och kycklinggojs, tomat och en bcaa . Smaskens. Nu ska jag duscha, snygga till mig, rasta kamphundarna och mysa med dom innan jag ger mig iväg för natt 4:a av 5. Jag ser ljuset i tunneln och ledigheten närmar sig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tina 13 september, 2016 at 09:40

  Haha! Gullig tant! Du är ju apduktig vännen! Heja dig! PUSS

  • Reply tommytott 13 september, 2016 at 18:46

   Eller hur !

   Tack så mycket ! 🙂 Puss darling!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.