Livsstil

Söndag, mancold och kladdkaka

DSC_5988

Söndag kväll och dagen har bjudit på fint väder, strålande sol och det har minsann varit ruskigt skönt ute men denna här stjärtisen har minsann inte spenderat mycket tid ute mer än promenader med kamphundarna.

Jag har fått ett virus ala mancold. Jag vette fasiken varför det inte kan bryta ut. Det har pågått ett tag nu och i dag vaknar jag upp med världens huvudvärk och någon har skickat upp en självmordsbombare i mina bihålor. Oh my god vad ont det gör. Så jag la mig strax innan 15 i soffan med vildingarna och skulle vila. 4.5 timmar senare vaknar jag upp och känner mig helt förvirrad, haha! Det här med att vila en stund har jag och min kropp inte riktigt fått att fungera, det blir oftast flera timmar. Att jag inte lär mig.

Och eftersom jag tyckte så jävla synd om mig själv tidigare i dag så slafsade jag ihop en glutenfri kladdkaka. Var tok sugen på det och ja iknow, av kladdkaka blir ju inte kroppen direkt fit men gymmet kan jag ändå inte besöka med denna huvudvärk och stundande snornäsa och det är ju ändå söndag och jag är ändå så värd denna kladdkaka .. Jag åt en bit av den nu och njae, det var inte så gott haha!

Så jag får helt enkelt se hur jag ska kunna sova i natt. Förhoppningsvis inga problem, men tills det är tid för nattpromenad med kamphundarna lite senare kan jag ju passa på att svara på lite roliga mail som trillat in. Ett trillade in för en stund sen och ger mig lite – fan jag skiter på mig feeling. Dagen är ju fan snart kommen och jag kan snart avslöja roligheterna som gör mig nervös. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.