Livsstil

Migrän feeling, shopping och sista dagen

Nya skor till familjen.

Dag 2 med migrän feeling. I går kväll hade jag sån fruktansvärt huvudvärk och synbortfall och jag som inte haft migränkänning på flera år har nu det 2 dagar i rad och det har inte brutit ännu ( thanks god ) för jag motar “olle i grinden” kan man säga.

Måndag och jag har min sista lediga dag. Jag ställde upp för en kollega som ville bli av med sitt pass på midsommarafton då jag egentligen skulle vara ledig. Så i stället för att jobba i dag så blev det en extra ledig dag, vilket uppskattas då det är sista dagen sjömannen är hemma och ja, vi har inte legat på latsidan i dag heller. Det är fullt upp i vårt liv just nu.   Vi började morgonen med att jag tog kamphunden och sjömannen traskade iväg till kiropraktikern med sin rygg och fick ännu en behandling, sen ut till stugan och klippa gräs och vattna innan vi begav oss till Triangeln och shoppade nya skor till mig och sjömannen.  Sen hem och fixa med tvätt, tvätta upp allt från stugan och de kläder sjömannen ska ha med sig till jobbet.

Ikväll ska jag inom jobbet en runda för ett möte tillsammans med mina instruktörs-kollegor och planera och strukturera upp kommande utbildning vi ska hålla för nyanställda. Sen blir det bara mys med sjömannen och kamphunden, i morgon ringer klockan 05.15 igen och det är tid att kicka i gång en ny jobb vecka.

Nu .. huvudvärkstablett och så fixa middagen. Jag inväntar lite paket som ska komma, lite samarbeten som väntar samt att jag har köpt en sån snygg väska som jag bara dör att visa upp, jag köpte en till sjömannen som present när han kom hem och när jag såg den IRL när han öppnade paketet så kände jag, jag ska ha en lika dan, exakt lika haha.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.