Livsstil

Hann jag med allt, ny växt och fitspo life

Hann jag med allt tror ni? Nehepp, jag skulle inte tro det va.  Jag gav mig iväg på äventyr och fixade samarbetet till Instagram (@tommytott ) och därmed snyggade till och fräschade till håret, handlade blomjord på Clas Ohlsson då jag fått höra massa bra om deras blomjord och sen hämtade jag ut paketet med växten, vinsten som jag vann i en tävling på instagram.  Jag vann nämligen skönheten här nedan.

Syngonium frosted heart.

Här ovan har ni skönheten, Syngonium frosted heart. En underskattad men så snyggt växt och jag ser fram emot att få se den växa sig stor och frodig.  Syngonium är en enkel och snabbväxande planta som trivs i alla hem och klarar sig även utan extra växtbelysning under vintrarna.

Efter att jag fixat med lite av sakerna på min to-do-list så käkade jag lunch och sen dog jag i soffan. Men insåg att här kan jag inte ligga, jag får trotsa kylan och ge mig ut på en promenad och suga i mig D-vitamin, så sagt och gjort så blev det en promenad i solen , en liten nätt runda på 5 km.  Fitspo Totten spänner sig tydligen så jävla mycket så han har ont i nacken nu efter promenaden och en varm dusch och en runda med massage fungerade inte riktigt. Så här sitter jag nu med stel nacke och bara slappar. #Fitspofail.

Ja , så tvättning och annat som jag ville bocka av hände inte i dag, men som tur är jag ledig resten av helgen med så jag hinner bocka av och få hemmet top notch. Ett rent hem = en lycklig stjärtis.  Och med det vill jag bara önska er alla en fin kväll, talang börjar kl 20:00 på tv4 ikväll. Det får nog vara kvällens att se på tv.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre 16 januari, 2021 at 16:49

    Du hann ju med en hel del ändå och så snygg växt du vann =D

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.