Livsstil

Pizza, Bollinger och besök från California

Vin, kryddor och tvål från California.

Vi lever och har det bra. I går vid 13 tiden hämtade vi Carina som var i besök i Swedenland och som besökte oss och sov över. Vi pratade massa skit, visade Malmö och på kvällen käkade vi pizza och drack Bollinger. Fantastisk. Vi fick gåvor från California , lite olika kryddor, vin och en Camel milk soap.

I dag klev vi upp tidigt och gick iväg och handlade en brak frukost. Massa bullar, pålägg och gott kaffe, fina Maja och Py kom på frukost och kramkalas. Vi har just kommit hem , lämnat Carina vid tåget och nu sitter hon på flygplatsen i Köpenhamn och inväntar flyget hem till Califorina.  Så kul att hon kom på besök och nu hoppas vi att jag och sjömannen kan spara ihop lite pengar och åka över och hälsa på henne !

Lördag och det känns som söndag. Vi har inget planerat alls i dag. Vi får helt enkelt se vad som sker under dagen. Hur har ni det? Föresten, glöm inte att vi ska ställa fram klockan en timma i natt. Sommartiden är här och nu hoppas jag på lite mer ljus och framförallt vår och lite värme.

Nu, lägga upp benen och starta youtube på tv och bara fisa ner mig i soffan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.