Livsstil

Kulturnatten, flyttat hem och inredning

I går kväll körde vi hem till Alexandra och Anders långt ute på landet och kollade på deras gård som dom köpt och nyligen flyttat in på. Supermysig gård och dom kommer få det så fint när dom fått i ordning och fixat det så som dom vill ha det. Vi hade bestämt att vi skulle köra till Lund och kolla in kulturnatten och käka middag i någon av street food vagnarna och för mig och sjömannen blev det varsin kebab och sen gick vi runt och strosade innan vi satte oss på uteservering på Stortorget.  Super mysigt och vi var hemma vid 22:30, perfekt med en tidig kväll och en bra kväll.

Tända ljus och inredningsfixande.

Jag och sjömannen har velat fram och tillbaka om när vi ska flytta hem till lägenheten. Och eftersom vi fick besked på att dom på måndag kommer ta bort tunneln, fixa med elcentralen och bara ha fläkt och avfuktare på toaletten så beslutade vi oss för att vi flyttar hem idag söndag. Sjömannen åker på jobb på tisdag och vattnet stängs snart av i stugan, så för att jag inte ska behöva stå med att tömma stugan på allt som skulle där i från själv så fick det bli i dag. Vemodigt, men stugsäsongen är nu över och vi får helt enkelt bara försöka stå ut med att det är fläkt och avfuktare här hemma och göra det bästa av situationen.

Så i dag tömde vi kylskåp, skafferi och tog med alla kläder samt växter hem. Så när vi kom hem till lägenheten så skulle allt upp och sen fick vi börja tvätta upp kläder, rensade ut gammalt från kylen och skafferi här hemma och in med det från stugan, handla, tvätta,  slänga massa sopor, rensat ut bland kläder och promenad med kamphunden.  Nu är det bara tvätten som ska bli klar, sen känner vi oss nöjda för idag.

Resten av kvällen blir att bara slappa i soffan och mysa och njuta, tända massa ljus och kolla på tv.  Ännu en ledig helg som försvann fortare än vad den började, men det har varit en bra helg och jag är glad att jag valde att tacka nej till jobb i helgen och faktiskt haft kvalitetstid med sjömannen och vännerna innan sjömannen drar på jobb på tisdag.

Hur har er helg varit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.