Livsstil

Friyay, trampa på tårna och dagens to-do-list

Friyay.

Vi är uppe jag och kamphunden. Det är rätt skönt när man vaknar och kan ligga kvar i sängen och morgonmysa, kamphunden var extremt kärleksfull nu på morgonen och la sig upp på mitt bröst på sidan och ville ha kärlek. Så mysigt och ligga och klappa henne och scrolla på mobilen och dra sig och känna – det är ingen stress att kliva upp.

I vanlig ordning blev det diskussioner och fight med mig och kamphunden. Hon var inte alls sugen på gå rundan och tycker att när det är så kallt så behöver jag bara gå ut, rasta kissen och sen få gå in igen men denna farsan tycker annorlunda. Man måste morgonabajsa, det är sedan gammalt så jag tvingande henne runt på rundan . Motvilligt. Hon envis och jag envis. Båda lika bittra över kylan och jag vet inte vem som var lyckligast att komma in , hon eller jag haha.

Jag trampade visst en del på tårna med mitt inlägg från i går. Herregud, meddelande korgen fylldes med arga mail och pk människorna kom fram och sa att det är faktiskt väldigt intressant med gradantalet och det är många som bryr sig om det – Herregud, är det det viktigaste i ditt liv så vet jag inte riktigt hur jag ska känna inför detta. För oss hundägare kan bajset från våran hund vara viktigt att veta att det är normalt, vill du att jag skickar bild på det? haha! Men snälla, det är ingen tävling om mest minusgrader och jag blir inte varmare av att veta att ni har såå många mer minusgrader än oss och så mycket mer vinter och så mycket mer snö.  Att jag är en bitter och negativ människa. Nej inte alls, mer realist och uttrycker att jag skiter fullständigt i era minusgrader.  Jag frågar om jag vill veta . ok?

Så släpp offerkoftan nu och le, var glad. Det är fredag och jag är ledig och har lite saker att göra på dagens to-do-list.

– Hämta ut en vinst ( vann en växt på instagram ) och förhoppningsvis kommer ett annat paket som är ett samarbete.
– Jag ska iväg och göra ett samarbete.
– Leka wifey och tvätta,hänga tvätt och vika tvätten som ligger på sjömannens sida av sängen.
– Tvinga kamphunden på flera promenader.
–  Le och sjunga falskt för grannarna.
– Ta fram kyckling till dagens middag!

Vad har ni för fredagsplaner?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.