Livsstil

Helgen, en ny vecka och sista dagarna

Godmorgon godingar och ursäkta att det inte alls blev uppdaterat här i helgen. Det har varit full fart hela helgen och i går förmiddag körde vi ner till husvagnen och klippte gräset på tomten runt vagnen. Det känns sådär att bara köra ner och klippa gräset och att ännu en sommar rullar på och vi är knappt vid vagnen. Det blir en dyr uppställning men det är svårt det där när säsongen börjar i slutet på april, att veta hur våran sommar kommer bli och hur mycket vi kommer kunna vara där nere. Denna sommaren blir tyvärr inte så som vi hade hoppats på, utan den präglas i stor del utav jobb, både för mig och sjömannen. Denna veckan skulle egentligen vara min sista vecka innan semestern, men det blev ändrade planer så i stället för 2 veckor semester blir det en och jag jobbar 2 veckor till innan jag går på en veckas välförtjänt ledighet.

Vi deppar inte , visst fasiken är det tråkigt men vi kan inget göra. Vi kämpar på och försöker njuta av varandras sällskap när sjömannen väl är hemma och när jag väl är ledig.  Måndag och en ny vecka kickar i gång. Jag har 2 kvällspass nu och de är även sjömannen 2 sista dagar hemma, för onsdag morgon innan jag promenerar till jobbet ska jag köra sjömannen till tåget då de sju haven återkallar sjömannen.  Dessutom så är det sista dagarna som 30-åring, på lördag blir jag 31. Herregud, vart har åren tagit vägen?

Solen värmer gott denna morgon, jag rastade kamphunden och sjömannen fixade kaffe. Väl inne så kopierade jag upp en massa papper som ska in till skatteverket, för vet ni vad skitföretaget postnord har lyckas med? Jo slarvat bort min inkomstdekleration så jag fick brev om föreläggande från skatteverket i fredags, att dom inte fått in min deklaration. Så gissa om det blev livat hemma hos bögarnabus och den stackars på skatteverket fick tyvärr ta all skit om postnord haha. Förlåt, men jag var lite upprörd.. Så det ska postas igen och nu hoppas vi att postnord sköter sitt jobb, hur jävla svårt ska det vara?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.