Livsstil

Helgen går mot sitt slut

image

Söndag på Ribban. 

Hej godingar. Helgen har verkligen sprungit iväg och jag har faktiskt tagit en mer eller mindre paus från bloggen, just för att jag behövde lite tid från den och datorn och bara vara. Dessutom har det inte varit en sådan extremt händelserik helg, jag har spenderat massor med tid med kamphundarna och haft en enorm saknad efter sjömannen, men nu är det snart hemgång för honom.

I dag vaknade jag upp svintrött. Jag somnade vi 21.30 igår och vakande midnatt igen.. vafan?! Och där låg jag vaken, låg obekvämt och var kissig var 20:e minut?! Jag försökte slå knut på krigaren för att slippa kliva upp då jag hittat en bra position att ligga i .. Men nej då! Så när jag vaknade, tittade ut på en klarblå himmel kände jag bara.. Sand. Havet. Stranden behöver jag i dag. Sagt och gjort så var jag packad, ombytt och klar för ribban. Jag la ut min handduk, fällde ut solstolen och satte mig till rätta. Det blev helt plöstligt massor med folk och jag insåg att jag måste ha hamnat på den delen där alla malmös ohyfsade barn och föräldrar lägger sig. Men jag njöt av solen , sand överallt och inte ett ända dopp blev det. Lite besviken faktiskt.

Men nu är jag hemma hos kamphundarna, dom är rastade och jag har tagit fram pepparbiff till dagens middag. Och så har jag nyss gjort lite ostchips av den sista osten. Men mer om mat i kommande träning och matinlägg.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.