Livsstil

4:a timmars bugg, tvätt och slappelördag

DSC_5563

 

Hej godingar. Hur har ni det ? Steker solen på er oxå? Jag har äran att ha bokat tvättid nu mellan 12-16 så jag ska försöka få lite sol på kroppen på balkongen mellan varven jag springer i tvättstugan. Dessutom nu när jag kom ner så låg där ett kräk på golvet, en stor jävla spindel som var större än en 5 krona. Lite till så är den lika stor som snusdosan. Jag stannade upp och funderade ett tag på om aset tänkte hoppa på mig.

Men jag traskade vidare och kom till tvättstugan, där en kvinna utan kolv tvättade i båda tvättstugorna!?
Skjut mig. Jaja, jag stod kvar en stund och väntade och då kom hon ut från torkrummet och tittade på mig.
Jag frågade om det var hon som tvättade och det var det för ingen skulle ju tvätta före kl 16!? Jag tittade snyggt på kolvhyllan på väggen och tog ut min kolv på dagens dato 12-16. Hon fick glatt stoppa maskinerna. Skit nöjd totten!

Igår kväll hade jag syrran på middagsbesök, vin och så drog vi ner till dansbanan på sista dagen på festivalen. Buggade loss som aldrig förr. Kalorierna dansade från våra kroppar tillsammans med fettet. För jävlar vad vi svettades och dansade. haha! Självklart var paret som hatar oss på plats. Oavsett vart vi är och buggar och dom är där så försöker de jävlarna sätta fälleben på oss. Dom gillar inte att de som står och kollar berömmer oss för vårt buggande.. 😉

Nej nu ska jag försöka parkera solstolen så jag får sol på överkroppen i alla fall innan jag ska springa ner till tvätten igen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.