Livsstil

Almåsa, rymmande kamphund och ledvärk från helvetet

Skärmavbild 2015-07-23 kl. 17.18.58

 

Hej fina! Ojojoj vilket dygn. Jag gick av mina nätters jobb i går, åkte hem med kamphundarna och sov en stund och sen packade jag in kamphundarna i bilen och körde ut till Almåsa för att spendera ett dygn där med Annica. Vin , god mat och i goda vänners lag och sleepover kan ju inte bli fel? Ann-Louise joinade oss vid 17.30 tiden.

Men den harmoniska stunden , vin i solen och hundarna njöt av att springa fritt. Av erfarenhet av att de små liven visat hur man tar sig ut från tomten via hålen i grinden förra året så hängde vi för ett stort överkast och chihuahua säkrade .. trodde vi. Jag såg att Gizmo var inne och de andra 2 var ute, Chanel torrjuckade på Prada så det var mitt och Ann-Louise samtalsämne och jag börjar åter igen kolla efter Gizmo. Han var borta. Pulsen gick från vilopuls till 500 på 2 sekunder. Annica och Ann-Louise var lugna, jag var en hysterisk. Vart fan var han? Jag ringde sjömannen och informerade, han sa lugnt att men han är ju bara på promenad själv på almåsa. Han kommer tillbaka.

Undertiden la Ann-Louise upp en notis i Almåsas facebookgrupp om att en ljusbrun liten Chihuahua var på rymmen och om någon såg honom så bodde vi på och så adressen. Vi avbröt grillningen och jakten på kamphuden Gizmo var i gång. Snabbt var han återfunnen. Barn hade hittat honom vid en lekplats och Pappan kom med honom.  Puh. I dag gjorde han om samma sak, snabbt som fan var han borta, men jag var ju beredd på att han kunde hitta ut, så i dag fick han utegångsförbud.  Ja, jag hann spela upp hela scenariot att någon tar honom, att en större hund får tag i honom eller att han tar sig så långt ut på vägen och jag hittar honom död.  Men han är välbehållen och nöjd över att ha satt i gång pappans tankeverksamhet. Tänk er rubrikern: Kamphunden Gizmo på rymmen på Almåsa fritidsby, hysterisk bög går amok!

Vi kunde återgå till grillandet vinge och prat. Vi satt ute fram till 02 då vi vallade Ann-Louise hem och vi somnade gott. 4:a timmars sömn och en lätt reducerad bloggar har jag varit i dag med fruktansvärd värk.
Det värker så i vänster hand och arm att fingarna domnar och det går upp en bit i armen.

Ikväll har jag tvättad, men mer om den cirkusen en annan gång. Nu ska kocken Totten steka vegetariska korvar. Veggo korv i bröd blir dagens pittoreska middag.

På återseende.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.