Livsstil

Helvetesnatt, predikan och ny skäggtrimmer

DSC_5362

 

Hej fina. Hur har ni det i värmen? Själv är jag trött som ett helt ho …. hus! Sovit svinkasst i natt p.g.a värken. Oavsett hur jag än låg så var det inte skönt, det värkte som fan i lederna och sjömannen ja han snarkade som aldrig förr.  Men värmen är kommen igen så förhoppningsvis blir monstret “Ernst-Hugo 90+” lite snällare mot kroppen.

Efter frukosten tjatade sjömannen på mig att vi var tvungen att åka på Lidl och handla och även förbi djuraffären för att handla mer torrfoder till kamphundarna. Men innan i tog oss iväg så var jag tvungen att predika för karln som tänkte ha shorts och strumpor som går långt upp på benen. Jag plockade fram ankelstrumpor och hotade honom att antingen fick han stanna hemma, ta på sig långbyxor eller ta på sig ankelstrumporna för att gå med shorts och ha långa strumpor till är fan big nono.  Jag vann, han tog på sig ankelstrumporna och han gnällde på att jag skäller på honom.

Inne på Lidl shoppade vi loss. Dom hade erbjudande på billiga skäggtrimmers, så jag och sjömannen köpte varsin. Äntligen kanske man kan raka sig ordentligt. Kamphunden Gizmo är snabb och ska alltid vara med och lukta när jag ska fotografera. Han tror att allt är till honom, men jag tror inte han hade blivit superglad om jag rakade honom.  Nej nu ska jag ta mig en värktablett och njuta i solen, denna kropp behöver vitaminer, sol och en omgång av sjömannen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Thommy LA Gunnarsson 4 augusti, 2015 at 11:36

    bara njut nu när värmen är här. Det gör vi.

  • Reply Maggan 4 augusti, 2015 at 16:37

    Det syns ju lång väg att Gizmo vill prova nya utrustningen!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.