Livsstil

Hjärtinfarkt, migrän och kvällsjobb

image

I går när jag slutade och kom ut från jobbet så hittade jag inte bilen, jag började fundera på hur full jag var men kom ju på att jag inte druckit något då jag jobbade till 23.30 fredag kväll men hjärtat började slå dubbla slag och jag tog upp nyckeln och började klicka för den börjar väl snart tjuta så jag hittar den och vad ska jag säga till sjömannen då bilen blivit stulen.  Men det visade sig att dom överraskade mig och ställde denna på bilden ovan där jag parkerat bilen och gömde volvon. … så jag fick åka denna, som ni ser på bilden hem! Men jag trodde fan hjärtat skulle stanna där ett tag när jag inte hittade volvon!

Igår kväll hade vi lite middagsgäster, det blev lite vin, god mat och snackade massa skit men ändå en tidig kväll. Och i dag vaknade jag upp med världens migränanfall. Jag har inte haft ett sånt här migränanfall på flera år och jag trodde seriöst att huvudet skulle explodera. Och att få i sig en migräntablett var ju inte det lättaste då jag som tidigare gånger vid dessa större migränanfall inte klarar av att dricka något för det kommer upp. Något som jag vet alltid har hjälpt är en lång dusch med kokhetvatten. Japp, jag har nästan skållat huvudet men vafan, huvudvärken har gett med sig och jag är helt slut i kroppen.

I onsdags visade det sig att en av grannarna här i huset är en gammal klasskamrat till sjömannen. Dom har inte setts på 20 år så vi bjöd upp henne i går och det var oerhört trevligt och nu i dag ska hon komma upp på en kopp kaffe innan jag drar iväg och jobbar helgens sista kvällspass. Jag misstänker att sjömannen och Linda har massor att prata om haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.