Livsstil

Uppe tidigt, smoothie och vart är solen

Smoothie.

En ledig dag och jag fick kliva upp tidigt då jag har tvättstugan och den första maskinen tvätt är  i gång och kamphunden har varit ute på morgon rundan. Jag har gjort mig en smoothie , i går efter gymmet när jag kom hem så kollade jag lite i frysen efter vad jag ska äta till mat under dagen och hittade då en påse med smoothie mix och en stor påse med frysta hallon. Så i går kväll blev det hallon smoothie och nu på morgonen så tog jag den sista smoothie mixen. Fantastiska gott , lätt och mättande.

Så hela förmiddagen kommer jag ägna åt att tvätta och plocka här hemma. Det lovades 25 grader och strålande sol i dag , men jag vet inte riktigt om det är okej att dom ger falsk information, för inte fan är det någon klarblå himmel här inte, men det är ju förvisso ingen ovanlighet när jag är ledig och sugen på lägga mig och sola.

Annars så rullar livet på, det känns i kroppen att jag var på gymmet i går och att jag inte varit där på ett tag. Förhoppningsvis trycker jag in ett pass till även i dag och utöver tvättandet har jag inte mycket planerat. Jag ska fotografera lite och se om jag kan få till någon snygg bild till tävlingen som kommer upp på instagram och på bloggensfacebooksida lite senare i dag. Don´t miss it!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.