Stuglivet

I kvällssolen

I kvällssolen.

Det blev ingen pw för mig i dag och jag nickade bara till på soffan så jag bestämde mig för att jag och kamphunden skulle dra ut en runda till stugan eftersom planerna blev ändrade och det behövdes vattnas och kollas till. Det har kommit upp skott på gurkfröerna jag planterade senast, chilli plantorna växer och mår bra och lika så tomatplantorna. De övriga fröerna som vi planterade ut såg jag inget på och det lär väl ta längre tid. Däremot så växer det en jävla massa ogräs såklart. Nästa år kommer jag göra annorlunda och då kommer det bli pallkragar där vi planterade ut i år. För att slippa all jävla ogräs och onödigt skit.

Jag vattnade även våra monstera växter som vi har inne i stugan och när jag gick satt där ikväll i solstolen i våran trädgård så fick jag ett sånt känslorus i kroppen. En blandad känsla av lycka och en känsla av ledsamhet. Jag ser mig omkring och bara ler och känner en enorm lycka över att jag och sjömannen lyckades få tag i denna stuga, att den är våran och samtidigt så känns det så konstigt och det gör ont enda in i hjärtat på mig av saknad av att åka ut dit utan att sjömannen är med. Jag hade samma känsla när vi hade husvagnen och jag var där själv.  Men jag antar att det lägger sig.

Man hinner tänka oerhört mycket när man är ensam och när jag sitter där i solstolen och ledsamhetkänslan tas över mer och mer av känslan av lycka och glädje. Som ni vet så har jag skrivit en del om att jag känt att jag blivit nedtryckt och behandlad som ett litet barn och det har försvinnit och sedan jag sagt i från mer och mer så har de nedlåtande orden försvunnit och jag ser fram emot en fantastisk sommar med oändliga möjligheter där ute i vårat lilla paradis som det ständigt ploppar upp massa ideér i huvudet på oss, mest sjömannens huvud, om hur vi vill göra.

Men vi ser fram emot en sommar och massa lediga dagar där ute , massa häng och tips och råd från våra fantastiska vänner Wanda och Tommy.  Jag har alltid älskat att hänga hos dom och bara få sitta där i trädgården och njuta av ett glas vin och sällskapet och tänkt att en dag kanske vi har våran egen stuga med våran prägel på trädgården.  Och ärligt talat, sjömannen var hundra på att vi skulle ha vår egen stuga inom kort och jag var mer osäker , men hade det inte varit för sjömannen, Wanda och Tommy så hade jag inte blivit så sugen på en stuga som jag blev  , för jag har nog aldrig kollat hemnet så mycket som jag gjorde under januari-februari.   Och se vart jag och sjömannen är i dag , i dag har vi våran egen stuga med våran egna fantastiska trädgård och om något år så har vi nog det lika fint som våra fantastiska vänner har det. Det är fan kärlek!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.