Livsstil

Träningsvärk, ändrade planer och grapefruit breeze

Celsius- Grapefruit breeze.

Nej jag är inte arg, utan jag lyckades uppenbart få till den där leka-arga-gubbe-blicken eftersom jag inte riktigt lyckades få till fokus som jag ville, men på fotot här ovan lyckades jag få fokus på mitt arga-gubbe-face med en I´m a superhero tröja och en celsius i handen och kamphunden bredvid mig en ledig torsdag kväll. Mysigt va?

Jag har blivit helt hooked på celsius nya grapefruit breeze. Jag är ju en nocco människa men älskar denna från celisus. Den är så jävla god så den passar perfekt efter ett morgonpass på jobb där det varit en hel del att göra och jag känner mig lite som en superhero i dag. Heja mig?

Dessutom har jag en jävulsk träningsvärk i kroppen idag. I efter att jag uppdaterat er om att att jag skulle ta en välförtjänt gubb-vila så kunde jag inte somna, så jag scrollade på instagram och såg hur alla var så jävla hurtiga och kände att det får fan räcka nu, ursäkterna om att jag måste vila, att jag inte orkar och bla. bla bla. Ja man har alltid någon ursäkt , men jag snörade på mig träningskorna och krängde mig i mina tights , pluggade in mina AirPods och så begav jag mig ut på en löprunda. Herregud? hur fan tänkte jag här när jag efter ett drygt 500m nyser, snorar och med ögon rinnande kände att nu dör jag. Kan någon ringa 112 och få hit en ambulans. Det gick så jävla trögt och jag svor, gick 1 minut och sedan sprang jag så långt jag orkade. Sådär höll jag på i 4:a km innan jag var hemma och där och då kände jag för att fira med ett glas vin men jag snöt mig, duschade och kliade sönder mina ögon, tog en promenad med kamphunden och sen hoppade jag ner i loppelådan nöjd som fan och med känslan. . i did it.

Så nu sitter jag här i soffan, trött som fan och skulle egentligen ha gått på ledighet, men jag tog på mig ett övertidspass i morgon natt så den planerade ledigheten blir jobb i stället. Nu blir det mys med kamphunden och sen får jag se om jag ger mig ut på en pw i solen i dag eller om jag tar tag i lägenheten, jag behöver i alla fall vattna blommorna för mina palett-blad är i stort behov av lite kärlek och vätska haha.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.