Livsstil

Ny tatuering, nattjobb och 14-årige Totten

När man helt plötsligt blir 14 igen.

Fredag och den börjar jag med att käka frukost på espresso house på gågatan och lägligt nog hann jag få i mig alltihop innan avloppsbilen kom och fixade i avloppen ute på gatan så det stank skit över halva gågatan. Det hukades vilt inne på espresso house och jag fick springa där i från snabbt för att inte min frukost skulle komma upp igen. Herregud vilken morgon.

Men dagen har bjudit på ett magiskt väder och jag har legat i en tatueringstudio från 10.45 till ca 14.30 i dag och kollat ut genom fönster på den klarblå himlen, solen och alla människor som vistades ute med ett stort leende på läpparna. Jag hade inbokat tatueringstid kl 10.30 idag för att fylla ut min högra arm lite och tanken var att jag skulle göra ett lejonhuvud men jag ändra mig till ett tigerhuvud i stället och sedan överraskade jag syrran med att tatuera in morbror lilla hjärta Thea på handleden.  Så klart hon ska få pryda sin morbror kropp med sitt fina namn.

Här ovan kan ni se de senaste tillskottet som smyckar min kropp och så kan ni ju passa på att säga hej till den 14-årige Totten oxå. Jag skulle trimma ned mitt skägg i går och eftersom vi tog ut den ena skäggtrimmern till stugan så hade vi sjömannens kvar här hemma. Den är lite annorlunda mot den vi har i stugan och jag ställde in längden men missade den lilla detaljen att det kan vara bra att sätta på ett munstycke – annars ser man ut så här.  Praktiskt och ekonomiskt är det i alla fall, för nu behöver jag ju inte lägga ut pengar för att gå till barberaren haha.

Jag har försökt sova en stund efter tatueringstiden men jag slumrade till i någon minut och sedan kunde jag inte somna om. Jag hade behövt sova lite då jag ska jobba inatt, men jag tänker att det löser sig med lite nocco, kaffe och hålla sig aktiverad haha.  Nu ska jag se om jag kan få med mig kamphunden ut på en promenad, vi har kränkt kycklingköttbullar till middag i dag , ja även kamphunden slafsade i sig det med god aptit och ligger nu här bredvid mig och sover och fläker ut sig.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.