Livsstil

Oskuld, skratt och ledighet

När man säger saker vid fel tillfälle.

Alltså, ibland blir jag så trött på mig själv och hatar detta med att ha reaktiv hy. I dag har jag vid minst 2 tillfällen på jobbet lyckats säga saker som man kanske inte borde säga högt haha! Det larmade och jag sprang på larmet och inser när jag är på plats att jag inte skulle springa på det våningsplanet i källaren och när en kollega från en annan avdelning kommer tittar hon på mig och säger – Är det du som är orsaken till larmet? Och jag svarar högt och ljudligt- Nej fan, jag är oskuld till det hela. Alla brister ut i skratt och säger vi hörde det där Tommy. Helvetes jävla skit oxå.  Hej Tomaten.

Det stoppar inte där, utan nu när jag ska gå hem och ska stämpla ut så ikväll jobbar en annan kollega från resursteamet som jag inte träffat på länge och säger till henne att hon borde jobbat dag i stället med mig varpå min team ledare säger att men hur många ska du ha kring dig? Räcker det inte med oss som var där i dag och jag råkar svara, men hon är ju rolig?!  Förhelvete Totten, du är en idiot och bör lära dig hålla tyst, men jag hoppas dom inset hur jag är efter dessa månaderna haha! Hej Tomaten.

Ledigheten framför mig.

I dag är jag supertrött och det känns i kroppen att jag inte sovit som man bör i natt tack vare den fantastiska ljudliga och bankande grannen. Men hyresvärden fick sitt ett härligt samtal i dag på morgonen av en smått irriterad hyresgäst och personen som har hand om störningar ringde till och med upp mig innan hennes arbetstid börjat och skulle ta saken vidare direkt och informerade att hon är glad att jag ringde och att ärendet är högprioriterat och i skrivandes stund är han i gång igen.  Suck ..

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Matilda 1 november, 2017 at 18:28

  Ha ha ha! Skrattar så jag gråter “Jag är oskuld till det hela” Fan det roligaste jag hört på länge!

  • Reply tommytott 2 november, 2017 at 09:00

   Hahah 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.