Livsstil

Vintern kom på riktigt , uppesittarkväll och julafton

Önskar er alla en riktigt god jul.

I går vaknade vi upp till ett vinterlandskap utanför fönstret och som vanligt är det total kaos i trafiken när snön anländer till Malmö och Skåne. Jag förstår inte hur man kan bli så chockerade varje år, för det är ju inget nytt med att det kan faktiskt snöa på vintern, men det är tydligen ett märkligt fenomen haha.  Jag gav mig ut för att handla och det tog sin lilla tid innan man kommer fram på oplogade vägar.. Better safe the sorry.  Handlade till lite julfirande med uppesittarkväll hos syrran och Mattias och sen till jobbet.

I går hade vi alltså lite julfirande med julmat och uppesittarkväll hos syrran och Mattias. Jag lyckades med flygande ägg som var överallt i köket bara för tallriken var lite blöt och äggen tyckte att dom kunde spela mig ett spratt haha. Vi bytte julklappar och spelade sen bingolotto eller skitlotto. 1 nummer från en teneriffa resa, men inte fan fick jag vinna något inte och jag förstår inte varför jag ger mig in och hoppas, vinner ju fan aldrig #vitkränktbög . Men det var en mysig kväll och jag fick mysa lite med dom och Thea.

I dag är det Julafton och jag har varit ute med kamphunden, fixat lite här hemma och fått i mig en latte. Sista luckan på julkalendern på min instagram är uppe. Äntligen. Jag har dom senaste dagarna känt att det varit en börda då inspirationen sinat, men nu är den avklarat och jag klarade av 24 days of christmas Totten style och förhoppningsvis har kalendern varit till glädje för många. Nu kan jag äntligen återgå till det vanliga och förhoppningsvis få upp massa härliga outfit bilder och annat snyggt haha!  Jag har smsat lite med sjömannen som har fullt upp med att fixa för julfirande ute på de sju haven och jag ska göra mig redo för en kväll på jobbet med min älskade mosho. Önskar jag fick fira julen med sjömannen och bara mysa hemma i soffan, men vi ses snart och istället får jag fira julen på jobbet med en av mina bästa vänner .. Så det ska man inte klaga på!

Och med det vill jag önska er alla en fantastisk julafton, ät så ni spricker och njut av livet.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.