Livsstil

Skit mage, sovit som en prinsessa och bråkig morgon

DSC_7124

Det sprider sig en doft av kaffe i hela lägenheten. Jag känns mig faktiskt utvilad då jag somnade innan kl 23 i går och har sovit som en liten prinsessa i natt  .. underbart !

Självklart vaknar vi upp till det fantastiska vädret, det regnar och vi får bråka med de små kamphundarna.
Att äga chihuahua är helt fantastiskt, men jag förstår verkligen inte varför det ska vara ett sånt stort problem att när det regnar , att dom kissar och skiter och gör i från sig sina behov snabbt så vi får komma in, men i stället ska dom krypa i hop som 3 mesar och vägra gå. Ja , står vi här så blir vi ju inte alls blöta ?!

Igår kväll sa min mage i från rejält. Att ha fibromyalgi och känslig mage är stundtals ett helvete. Jag trodde seriöst att jag hela tarmsystemet skulle komma ut, för så ont imagen hade jag i går. Jag är så trött på denna jävla mage så ni anar inte.  Jag måste komma i gång med träningen, men denna veckan är fullproppad och jag hittar inte motivationen och tiden. Hur fan gör alla andra för att hinna med en helvetes massa jobb, aktivera hundar, hem och tillfredsställa mannen? haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Louise 25 november, 2015 at 09:53

  Exakt den frågan ställer jag mig dagligen. Med tre barn och skola så får jag inte ihop någonting och sen jobbar jag ibland också(när vikariebanken fungerar vill säga). Jag kan se folk med flera barn, firmor osv hinna med att träna och ha sig samt blogga flera gånger om dagen. Jag är glad om jag hinner blogga en gång i veckan. Vill verkligen blogga dagligen men tid finns inte tyvärr.

  Krya på dig och att du får en jättebra dag trots regn och så.

  • Reply tommytott 27 november, 2015 at 09:40

   Tack!

   haha, ja tur jag inte har barn, för då hade jag nog fan gråtit floder och gnällt ännu mer över att jag aldrig tar mig till gymmet och hemmet hade inte varit som det är i dag haha!

 • Reply sikis izle 3 maj, 2016 at 03:13

  Nice article ! Thank you..

 • Reply aichayu 18 juli, 2016 at 07:20

  You made some first rate points there. I looked on the web for the difficulty and located most individuals will associate with along with your website.

 • Reply michael kors handbags 19 juli, 2016 at 14:15

  you might have an important blog here! would you prefer to make some invite posts on my weblog?

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.