Livsstil

Puls på 190, stulna foton och konto på badoo

När pulsen går upp till 190

Dagarna rullar på och jag jobbar och står i, det är dessutom sista dagen och sista kvällen hemma tillsammans med sjömannen. Han drar till sjöss i morgon i 14 dagar igen och jag har 14 dagar hemma tillsammans med kamphunden. Mina veckor är fyllda med jobb, utbildning och så lite mer jobb.

Idag på jobbet fick jag ett meddelande på messenger av en gemensam vän till mig och sjömannen. Där var det printscreen´s på mig i dating appen Badoo. Min puls gick upp i 190 och jag kände att nu jävlar skiter jag på mig och samtidigt blir jag förbannad, vad fan är detta och vart fan är detta? Jag skickade och frågade och det visade sig att det var på Badoo. Jag skickade printarna till sjömannen och informerade honom. Jag pratade och visade kollegorna och tankarna var många, vem? Varför? Hur? vad är det för sjuk människa? Varför dom fotona? haha!  Jag kollade instagram och någon bild la jag upp 3 Juli 2017 på instagram och det andra fotot som människan har måste han tagit här i bloggen.  Jag fick även fram att personen bor i Jönköping.  Så Jonas 22 i Jönköping, läser du här kan du träda fram – coz im gona wip your ass din obehaglige sate. Och nej, jag har inte badoo! Kollegorna tyckte det var creepy och vissa sa , herregud vilken komplimang  .. tänkt att någon önskar vara så snygg som just du Tommy, han är säkert skitful och önskar han hade ditt utseende.

Detta är ju inte vad jag känner att jag behöver just nu. Det är lite motigt i livet just nu och jag känner mig sliten i kroppen och känner att jag de senaste månaderna tagit på mig och ställt upp för mycket för allt och alla och jag har satt mig själv som andra person. Inte något jag är stolt över, men jag kämpar på  .. för fullt.

Sjömannen lämnade cykeln på jobbet idag då jag gick dit, cyklade hem och sen åkte vi och handlade snus, handlade lite till middagen och så passade jag på att hämta ut den nya jackan som jag beställt. Sjömannen tyckte jag kunde unna mig en ny vinterjacka när den ändå var på rea och jag kollat på den ett tag, så i dag hämtade jag ut den. Det har blivit en del shopping de senaste , men mest saker som vi verkligen behövde. Nu är det bara ett par nya jobbskor jag behöver införskaffa mig. Jag är rädd om mina fötter så ett par nya behövs.

Nu ikväll blir det bara slappa , mysa med kamphunden och sjömannen. Vi hinner inte ses så mycket i morgon eftersom jag drar och jobbar och när jag kommer hem så är sjömannen inte hemma .. utan han är påväg ut på de sju haven och kollegorna.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.