Livsstil

Lite sömn, svordomar och domän fixande

DSC_2595
Totten i albäck skogen.

Heeej godingar. Vart tog denna dagen vägen? Det känns som att jag knappt hann vakna så skulle jag ge mig iväg till jobbet och sömnen har verkligen, som vanligt varit minimal. Jag förstår inte att jag alltid ska ha så svårt att sova på dagen när jag ska gå på mina nätter, alltid varit så, men resterande av dagarna har jag absolut inga problem alls att sova dagtid.

I dag har det blivit en och annan svordom för mycket. Jag har nämligen hjälpt min älskade vän Anna med att fixa eget domän och tog även på mig att hjälpa henne att fixa med att peka bloggen till domänen. Så här svårt brukar det ju inte vara? Men efter att ha varit i kontakt med supporten ett par gånger och skällt, så var det fixat. Första killen som hjälpte mig gjorde ju helt fel, vilket jag misstänkte men det är löst nu och det nya namnet är nu uppe och rullar. Fantastiskt!

Det känns sådär att jag oftast jobbar natt nu när sjömannen är hemma de sista dagarna. i morgon är sista dagen vi ses eftersom han måste sova i Malmö i morgon natt och jag hinner inte köra honom till tåget då han måste vara på flygplatsen innan ens tuppen har vaknat. Jävla skit, men jag hinnar pussa lite på honom i morgon bitti och i morgon eftermiddag innan jobbet igen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Maggan 19 maj, 2015 at 05:22

    Fint promenadstråk ni har hittat! Så GRÖÖÖNT…

  • Reply Fotograf Yohanna - Fotograf i Hälsingland 29 maj, 2015 at 13:29

    Vilken vacker plats det där såg ut att vara! Som gjort för bröllopsfotograferingar! 😀

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.