Livsstil

Jobbhelg, asakallt och ett smarrigt bak

Diverse Bak-delar!

Hej lördag och hej fina ni. Herregud, vart tog denna dagen vägen? Var det fler än jag som klockan 05:15 när jag var ute med hunden som kände, helvete oxå .. jag kommer frysa röven av mig? Nej jag misstänker att det inte var många som var uppe då och hade samma känsla som mig .. Synd för min skadeglädje eller härligt för er, men jag kan med handen på hjärtat säga att det var asakallt i morse. Minus grader här i Skåne är ju helt jävla sjukt, jag var helt säker på att isbjörnarna var påväg över sundet.

Jag tog mig iväg till jobb och har nu avverkat halva helgen. En dag kvar och sen jävlar håller jag helg. Gött och det har varit en bra dag, mycket skratt och galna kollegor. Mina kollegor alltså .. fantastiska!  När jag kör från jobb så hämtar jag ut ett paket som jag fått avisering om, så fina saker som ni kommer få ta del av här i bloggen och sen pratade jag och sjömannen och inser att , vi behöver ta fram en värmande tröja till kamphunden och letade fram hennes fina jultröja som nu åker på henne.  Även kamphunden behöver värme så hon klarar av promenaderna. Ni kan vara lugna, det är ingen jävla fashionista hund här inte, utan det är en stickad tröja som täcker  . just för att värma!

Sjömannen skrev i dag att han körde i gång ett bak igen ( gissa om stjärtisen i mig log ) men fick sen meddelande om att han troligen hade haft för varm vätska, för bullarna blev ett stort dö-bak . Och ingen vill ju ha en dö(d) bak? Så ikväll har vi kickat i gång lite lussebak och gjort diverse olika lussekatter, både med och utan fyllning och bara njuter av att det är vi.

En permitterad sjöman är en uttråkad sjöman och det blir en hel del bakande här hemma och det förstår jag. Han cyklar och så bakar han och nu efter så länge hemma så tycker jag synd om honom. Jag är glad att ha han hemma, men att bara gå hemma är fan inte någon önskar sig ( inte de flesta i alla fall ) och gud vet när han kan återgå till jobb, för folk har stora problem med att faktiskt ta detta på allvar och sköta de enkla restriktioner som vi har att förhålla oss till.  Det är fan tragiskt att se att vissa tar detta så lättvindigt och därmed sprids smittan .. som en löpeld.

Men nu , fortsätta njuta av sjömannens sällskap, tv, bakning och bara vara. Hör och häpna, julhadukarna med halvnakna män är fan uppe. Det är första advent i morgon och klockan ringer 05. I can do this.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.