Livsstil

Utrensning, inredning och ny vecka

Utrensning är bra för själen.

Måndag och det är en ny vecka. Jag är trött som ett helt ålderdomshem och har en tuff dag, det har varit en lång natt, sovit väldigt ytligt och vaknat av minsta lilla ljud. I natt har jag även haft så konstiga drömmar. Men vi är uppe, kamphundarna har fått kommit ut, kaffet är färdigt och musiken strålar från högtalaren på datorn.

I går eftermiddag/kväll fick jag ett ryck efter ett litet meltdown, jag körde i gång musiken, fullsjöng medans tårarna rann och så började jag röja. Jag röjde i hallen, tog bort jackor från garderoben in i våran lilla walk in closet som vi inte använder , körde i gång en jävla massa maskiner med tvätt och så tog jag tag i lådorna i badrummet. 3 kassar med hudvård, hårvård, tandvård och hygienartiklar som åkte i soporna. Saker som inte används på länge, så nu åkte det ut och jag kunde placera ut lite inredning som jag inte riktigt visste vart jag skulle ställa nu när en hylla är borta från vardagsrummet.  Jag planterade om någon blomma, vattnade alla växterna och så gick jag en längre promenad med kamphundarna bara för att rensa tankarna, huvudet och kroppen.  Att rensa ut och städa upp är fan bra för måendet. Det kändes för stunden .. lite lättare.

En ny vecka och fokuset även denna veckan är återhämtning, göra saker som får mig att kanske må lite bättre, jag har tid hos läkare, så ja vi får helt enkelt se hur denna veckan blir. Jag har inga höga krav på mig själv och inte veckan heller, men en sak är säker. Jag är trött, jag saknar jobbet och jag längtar tillbaka till jobbet. Men för att orka jobba måste kroppen läka, jag måste få sova , tårarna måste sluta rinna.

Utöver det så har jag lekt mellanhand och försöka få tag på personer som är har stuga där vi har stuga. Det har varit vandalisering och inbrott både i bilar och stugor under helgen , en man syns på foto och jag fick meddelande om att en person vet vem han är, så nu hoppas jag att polisen kan få tag på aset.

Nu , mer kaffe, fulsång och kolla igenom mailen.
Ha en fin måndag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.