Livsstil

Julledigheten är här

Julledigheten inleds med en Nocco skumtomte.

Äntligen, äntligen kunde jag även stoltsera, med en vacker bild på mitt fina nylle på sociala medier om att jag går på efterlängtad julledighet , stoppa pressarna, för jag ska fan vara ledig i 2 hela dagar haha. Det är nästan magiskt och otroligt att jag ska vara ledig en jul. Det känns som att det inte händer allt för ofta,så man får passa på att njuta medan det sker.

Jag inleder ledigheten med en promenad hem till sjömannen och kamphunden. Sjömannen har inte sovit något i natt så han låg på soffan och sov när jag kom hem, jag tog mig direkt en Nocco skumtomte och bara njuter. Under ledigheten ska jag ta hand om hemma, sjömannen, kamphunden och så ut och kolla till Annicas ormar då hon är i Luleå och hälsar på familjen och firar jul.

Jag måste i dag eller i morgon ge mig ut och köpa de julklappar jag har att köpa, vilket inte är många men sjömannen, syrran och Mattias och kamphunden ska få en liten klapp var i alla fall.  Annars ska vi bara slappa, kanske blir ett glas vin eller bubbel ikväll för att fira in julledigheten lite extra. We will see.

Hur har ni det nu i juletider? Massor att göra eller jobbar ni?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Joanna-livet med Aspergers syndrom 22 december, 2017 at 15:36

    Så skönt att vara ledig själv blir jag hemma i 10 dagar, så skönt

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.