Livsstil

The barber live, kräkningar och ledigheten är över

| Sony A7

Skägg fix.

Torsdag kväll och vi hänger i varsin soffa med varsin dator.  Kamphunden springer emellan oss och jag var riktigt orolig för kamphunden i går, natten till i går kräkts hon som fan och var kass i magen .. igen! Jag var galen eftersom hon kräks ner mitt täcke. Vid 04 la vi oss alla i soffan och då la hon sig och sov.  Hon har ätit dåligt de senaste dagarna och slickat massor på saker ute så inte konstigt att hon kräktes och var kass i magen och sen inser vi att den gamla tanten börjar gå in i löp period. Och när hon löper brukar hon av någon konstig anledning kräkas mer. Dessutom har den gamle tanten hunnit bli 10 år i söndags. Våran älskade kamphund. I dag har hon käkat om hon ska och inga kräkningar.

Jag har haft 2 dagars underbar ledighet med regn och skitväder. Det har varit svinkallt här i Malmö och jag har inte riktigt haft sug på att blogga och inte haft något speciellt att blogga om heller. Så vi har mest myst här hemma , vi har besiktigat Mr Grey som gick rakt igenom och så har sjömannens blå fara varit på service. Vi har käkat svinegode fläskesteksburgare och bara går och väntar på något som jag kommer berätta om här i bloggen inom sinom tid. Ni som vet vad vi har gjort kan vara tysta, men jag kommer berätta det .. troligen på söndag, söndag alltså! Längtan är brutal!

I dag har vi varit ut hos svärmor en runda och skulle försöka klippa klorna på hennes hund. Men den vildingen var ju mer vild än tam och en tass orkade jag med, sen gav jag fan upp haha. Väl hemma bokade jag tid på The barber Malmö Live och fixade skägget. Satan vilken behandling. Det är verkligen skillnad på barberare och barberare. Här trimmade dom skägget, dom la en återfuktande olja och gav ansiktsmassage och så fick man ligga under varm handduk <— jag dog vad skönt. Det tvättades av  och det rakades med kniv innan jag fick ligga under en kall handduk och avslutades med en återfuktande skäggolja.  Hit kommer jag tillbaka igen.

Nu ikväll har vi varit och solat lite solarium och fått lite värme och färg och resten av kvällen blir lugn och skön. Vi ska om en stund göra oss klara för kvällspromenad med kamphunden och sen bara ligga i sängen och kolla tv. I morgon väntas jobb med underbara kollegor igen och såklart är det sista helgen sjömannen är hemma.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.