Livsstil

Sleepless , näthat och oro

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det är fullt ös i mitt liv och jag är så trött så jag knappt vet vart jag har gumpen och ändå kan jag inte sova?
Sleepless in Malmö är nog ett ord som passar in på mig, jag saknar att ta mig till gymmet och röra på mig.
Men det får helt enkelt vänta då magen oroar mig, i ett av de 3 titthålen, det vid urinblåsan någon centimeter från krigaren har jag en stenhård knuta, den har tidigare ömmat och varit mjuk, men nu är den stenhård och ibland krampar det till och det känns som om dom glömt något kvar i mig? haha!

Jag får helt enkelt ta mig upp i morgon tidigt och ringa sjukhuset igen .. Ibland funderar jag på när fan det ska vända och faktiskt gå bra för mig i mitt liv?  Sjuka djur avlivar man , men inte människor 😉

Ikväll så såg man våran älskade Meekatt på tv4 nyheterna, på bästa sändningstid och hon pratade om näthat. Så grymt gjort och vi är många som hejar på dig. Och ja, näthatarna har under en tid varit frånvarande, eller i alla fall inte kommenterat hos mig på ett tag men igår kväll trillade det in en kommentar – Äckliga bögg i mitt förra inlägg ?! Seriöst, du får gärna tycka att jag är äcklig, men du behöver inte vara orolig, det där med att trycka ner andra människor och dessutom inte kan stava till ett så simpelt ord som bög, gör att krigarn oavsett viagra mängd aldrig hade velat resa sig för dig och den där tvålen i duschen hade jag fan aldrig tappat haha!

Ja och förutom sömnen som inte infinner sig, en sjuklig oro över att det glömts något i mig ( sjömannen hade gärna fått glömma något i mig ) så är det mycket i livet nu, mycket roligt och jag kommer inom en snar framtid, drygt 14 dagar avslöja lite vad jag håller på med.. och tills dess kan det faktiskt ske att uppdateringen blir lite sämre.

För övrigt så har sjömannen en tävling på sin instagram, han tävlar ut ett doftljus , så är du sugen på ett doftljus så tycker jag du ska söka upp @ronnzan på instagram och delta i tävlingen. Nu håller jag på törsta ihjäl, har snart druckit 2 liter vatten ikväll och forfarande törstig och sugen på en pizza, veg.sushi, en flaska vin och chips och dippa ..  Biggest losern i mig har fan vakant till rejält.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maria at inredningsvis 3 februari, 2016 at 23:05

  Näthataare är oftast jävligt fula också haha de små svinen vågar bara snacka dolt och inte se offret i ögonen 🙂 BLÄÄÄÄÄ

  Krampåre

 • Reply Jessica 4 februari, 2016 at 08:10

  Hej Tommy!
  Min tanke är att det är ett invändigt stygn som bråkar med dig. Ibland orkar inte kroppen “äta” upp de resoberbara stygnen.
  Inget farlig mao men din oro ska såklart stillas.
  Ha det!
  /Jessica Kernell

 • Reply Mirre 4 februari, 2016 at 10:52

  Hoppas att det löser sig med knölen du har, det kanske är något som ger med sig efter operationen ?

  Men jaha äckliga bög, OK?, varför skriva så, förstår inte det där näthatet, strunta i att besöka den bloggen man inte gillar då. Tycker det är så fånigt att skriva ur sig anonyma kommentarer, varför ett syfte att försöka såra folk för, så omoget beteende.

  Du är jättego kille och jag gillar dig i alla fall <3, kramar

 • Reply Mirre 4 februari, 2016 at 10:53

  Ja nu lät det ju som du ska operaras, menade mera att det kanske ger med sig eftersom du har opererats, det kanske är något som försvinner på sikt menade jag

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.