Livsstil

Lång dag, husvagnsfix och 3 dagars ledighet

image

05.19 slog jag upp mina ögon i dag och det var med andra ord innan larmen gick så jag hann stänga av dom så sjömannen fick sova vidare, upp rasta kamphundarna och göra mig klar för en dag på jobbet. Dag 7 av 7 och ni kan gissa hur lycklig jag var när jag stämplade ut och kände doften av 3 dagars ledighet.

Körde ut till sjömannens tvillingsyster där sjömannen var och han var smart att ta en promenad på närmare en mil i ett par helt nya skor och har nu en stor blåsa under den ena foten .. grattis haha!

Sen hem och hämta kamphundarna och iväg och hämta husvagnen och bege oss till Trelleborg för att möta upp Mattias som stod och väntade för att hjälpa oss att backa in den på plats. Och vi är oerhört glad att han kunde hjälpa, för det gick verkligen smidigt med en lastbilschaufför som snabbt och smidigt fick den på plats. När han kört så fortsatte vi med fixandet , Niclas, Katti och Lizette var kvar och hjälpte oss med gränsklippning ( det var en djungel så högt det var ) och så fick vi upp förtältet.

Vi avslutade med lite vin hos Merethe och Stefan med Lars-Olle och anki och sen hem så jag och sjömannen köpte varsin pizza till middag. Nu är jag så slut i kroppen att ögonen går i kors. I morgon bitti blir det promenad med syrran i pildammarna och sen hem och packa och ta med kamphundarna och köra ner för den första helgen i husvagnen för säsongen .. Helvete vad jag ser fram emot en helg att bara slappa och vara!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.