Livsstil

TGIF, Begynnande man cold och jakten på en jacka

dsc_2798

Sjömannen hade försökt väcka mig k 14 som jag bad han om, men när han kommer in 15.30 frågar jag varför han inte väckt mig tidigare som jag sa? Kamphundarna och han har försökt väcka mig men jag har uppenbart inget minne av detta och det är mycket ovanligt att jag sover så här länge när jag jobbar natt, men kroppen behövde uppenbart sömn och jag sover som sagt inte så bra, sover oroligt. Men nu har jag bara i natt kvar och sen är jag klar med mina 5 nätters arbete!

Vi traskade på stan när jag vaknat, för att ännu en gång spänna om sjömannens glasögon och sedan blev det en runda på gågatan och ner och kolla in nya hansa och leta ett par cargo byxor med mudd till sjömannen och fortsätta jakten på en lite tjockare, men inte för tjock höst jacka till mig. Men själv klart kostar de man hittar svinmycket och när dom är i normal prisklass är dom asafula. Vem fan vill gå runt med en asaful jacka och vara ful? Kortet är lyckligt och jag är olycklig men har pengar på kontot.

Kvällens middag har intagits. Kasslersallad och jag hade avokado och mango/chili dressing och till det nybakat surdegsbröd med massor med smör. Oh lord, heaven is a place on earth och ja .. smaklökarna älskade!  Så nu är jag mätt och snorig. Gizmo nyser och är snorig så han får ha kläder på sig när han går ut och vi båda är snart döende .. begynnande mancold på oss båda och självklart inför ledigheten. Hur ska detta sluta? Kommer vi överleva?  När sjömannen frågade om vi hade någon vi kunde ge Gizmo och tittade på honom och sa , ska vi till sjukhuset? Jag bara .. Hell no, dont go there, han är förkyld och thats it ..  jag har varken lust, råd eller är mentalt redo för något mer jävla veterinärbesök.

Nu hoppa ner i soffan under en filt och pilla på sjömannen innan jag packar jobbväskan och drar iväg för sista natten för denna gång så kan ni fortsätta med ert fredagsmys, vin och allt vad för obehagligt gott ni trycker in i era kroppar haha!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Days by Johanna 28 oktober, 2016 at 20:00

    Måste med ha en ny jacka, får ta en tur in till stan imorgon, men lär väl ha samma problem som dig gissar jag!

    Maten ser sjukt god ut.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.