Livsstil

Shopping, agressiv tant och bloggläsare

Matshopping.

Så har jag varit iväg och handlat i hopp om det skulle vara lite folk och påfyllda hyllor. Ack så fel man kan ha, men jag fick handlat det jag behövde efter ett besök i 3 butiker haha. Dessutom fick jag mig en utskällning på Willys vid bananerna, det var en söt liten tant med rullator som står vid bananerna när jag kommer dit och jag sträcker mig efter en klase och då får jag höra, dagens hagalna ungdomar, dom ska till och med ha de finaste bananerna ?! Tack som fan, en komplimang att kalla en gamal gubbe på 31 för ungdom och dessutom tog jag de grönaste jag kunde hitta bara för att dom ska hålla längre .. tänker jag haha!

Det här med att åka till affären med en lista ( i huvudet ) med bara massa nyttig saker är fan inte lätt. Jag ser allt som innehåller massa konstiga tillsatser, socker, fet och en fantastisk doft och jag går förbi med dregel ned till knäna och slåss med biggest lasern inom mig haha. I did it. Och när mat affärerna var klar så drog jag till tropikhuset som äntligen fått in mat i rätt storlek till ormarna.

Kamphunden har fått vara ute en sväng, jag har knäckt en nocco skum tomte som är min stora last här i livet. Jag kollar mobilen hundra gånger och ser om jag fått en sms avisering ( jag behöver inte kolla för jag har apple watch som meddelar mig ) om paket. Jag är som ett barn på julafton haha. Så nu ska jag njuta av musiken, att kamphunden ligger i mitt knä, min nocco , jobb med sociala medier och så ska jag börja kolla om julklapp till sjömannen. Jag har inte ens börjat och jag blir redan gråtfärdig, mer tunnhårig och funderar på att boka in en konsultation för hårtransplantation haha.

Föresten, kul att se dig i dag Louise. När jag står i rulltrappan ner till garaget på mobila så kommer en bloggläsare i rulltrappan upp. Louise har läst min blogg länge och vi har sets en del på event. Synd bara att vi inte han prata mer och kramas. En annan gång.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.