Livsstil

Kommande 50 års fest, ny kollektion och arbetsveckan tar fan aldrig slut

Delar av inlägget är i samarbete med | Idealofsweden.se

Ny kollektion hos Idealofsweden.

Herregud så trött jag är . Det har varit och är en intensiv arbetsvecka och det känns som att den aldrig tar slut. I dag har jag längtat hem hela dagen , varit allmänt trött och sliten i kroppen, men nu jävlar är det bara en dag kvar att jobba sen jävlar håller jag helg.

Idealofsweden har släppt en ny kollektion och jag har passat på at beställa hem en clutch som kommar passa perfekt till att ha mina kamera tillbehör i så som minneskort , laddare och annat små bra att ha saker .. alternativ låter det som att sjömannen kommer sno den haha. Det fick även bli 2 nya laddkablar till mobilen, för det är något som man alltid behöver eftersom antingen glömmer vi laddare i stugan eller så går dom sönder, så alltid bra att ha ett gäng på lager. Tommy15 ger er 15% rabatt på hela hemsidan! Happy shopping!

Det är fullt upp på kvällarna efter jobbet och det planeras, filas och fixas inför kommande 50 eller ska vi säga 100 års firande i helgen. På lördag har vi fest för sjömannen och hans tvillingsyster som fyller 50 år, dom slår ihop firandet så det blir ju 100 års firande. I dag har dom medans jag jobbade varit iväg och handlat maten, i morgon ska det handlas dryck och på lördag ska vi hämta nycklar till lokalen, sen ska det fixas där och kl 17 drar festligheten i gång.

Så ja, man kan säga att man har röven full av både det ena och det andra haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Gullwi 23 september, 2022 at 08:29

  Önskar att vi kunde varit nere hos er, men vi får träffas vid ett annat tillfälle. Ge sjömannen en kram från M och mej.

  • Reply tommytott 29 september, 2022 at 18:59

   Vi önskade oxå att ni var på plats, men vi får träffas längre fram! <3 KRAM

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.