Livsstil

Krämig pasta, bullbak och snål eller ekonomisk

Krämig tomat- & parmesan pasta!

Semestern är slut och jag började jobba i går igen, vilket både var härligt och fruktansvärt brutalt haha. Det här med ledighet är något som bara ger mersmak och just nu är det fortsatt full upp i livet. Säsongs avslut i stugan och det är massor att fixa där, men det är ju bara att pyssla för att få ihop så man hinner med allt. Det löser sig!

I går var det fullt ös här hemma i köket efter jag slutat jobba.  Jag ställde mig och lagade en krämig tomat-& permesan pasta som vi aldrig ätit innan och den smakade riktigt riktigt gott. Jag fick modifiera receptet lite och byta ut vitlöken och utesluta chilikryddan då sjömannen inte tycker om varken vitlök eller klarar av chili oavsett om det bara är lite. Men maten smakade ljuvligt.  Och runt mig sprang sjömannen och det var fullt ös med bakning. Jag köpte ju en en ny bakmaskin till honom när han fyllde år så den skulle invigas. Det blev bullar med vaniljcrème samt pølsehorn. Så galet gott.

Vi jagar ett vitrinskåp till lägenheten och vi har varit på helvetet på jorden och kollat. Men jag vet inte om vi är snåla eller ekonomiska, för fy i helvete vad dyrt det har blivit med allt.  Men vi ska nog fan hitta ett och man har ju en vision och bild i huvudet hur det ska se ut, så jakten fortsätter på vitrinskåp och vi ska nog hitta något.

Torsdag , hundarna är rastade, vi har duschat och kaffet smakar lika ljuvligt som alltid.  Så nu blir det bara att slappa lite innan ett kvällspass på jobb.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.