Livsstil

Skit morgon, liggsår och homoerotiskt utan att komma till skott

Natten som var sov jag inte mycket och i dag på förmiddagen har varit en skit dag. Många vet att jobbet är mitt andra hem och att jag älskar att jobba och gärna flyr till jobbet när sjömannen är ute på de sju haven. Skovet och sjukskrivningen gav mig en smäll på käften och när sjömannen säger att han ev ska ut efter en vecka igen bröt jag ihop totalt och tårarna bara forsade. I normala fall hade jag bara suckat, sagt att vi får passa på att ha nakengymnastik och mysa de dagar han är hemma, men nu brast det. Men efter lite sömn så vaknar jag lite piggare och sjömannen hade skrivit igen att han kommer bli hemma 14 dagar denna gång  .. ÄNTLIGEN .. nu kommer han ( i dubbel bemärkelse ) hem om 5 dagar… ÄNTLIGEN!!

Jag har verkligen gått all in på läkarens rekommendationer om att vila, så pass att jag går mellan soffan, ut med Chanel och sängen. Det är fredag och det florerar massa härliga bilder på fredagsfeeling i sociala medier, det är vin, bubbel och äckliga skaldjur. Jag funderade tidigare i dag på om jag skulle traska iväg på systemet och köpa mig en flaska rosé men så var det tid för att öppna “apoteket” och ta dagens andra dos värktabletter och inser att tar jag mig ett glas vin så åker jag nog in på magpumpning och riskerar att hamna på jobbet för misstänkta s-planer… 10 värktabletter, 2 tabletter mot magen om dagen och ett glas vin hade väl varit en fredagscocktail så det står härliga till ..  ? Haha!  Avundsjukan i min kropp och bitterheten själv vill helst av allt skriva på alla bilder – dra åt helvetet haha.  I skrivandes stund har jag varit ut med Chanel för natten, borstat tänderna och kastat kläderna och lagt mig i sängen för natten, kollar på allsång på gränsen för det är ju självklart fotbollshelvete på tv ?! Kan det finns något mer homoerotiskt utan att komma till skott som fotboll ? Halvnakna, svettiga män utan att komma till riktigt skott? Skandal. Av med kläderna så lovar jag att publiken växer sig lite större då homovärlden kommer sitta bänkade, saftandes och syltandes på första bänkraden haha!

Nu slösurfar lite och kolla var i Malmö jag kan hitta billiga ananasplantor och monstera. Jag vill ha dess växter hemma , samt att jag ska kolla in Zara och se om jag kan hitta något spännande där, jag fick ju presentkort på Zara när jag fyllde år så kanske jag hittar något som jag kan kolla efter i butik, invänta nattmeddelande från sjömannen och bråka med Chanel om att vi har en hel dubbelsäng att dela på då sjömannen är till sjöss och att mitt skin tyvärr inte är så elastiskt att hon kan krypa in i det. Hon ligger tätt in till och ja, hon är oerhört glad att jag är hemma med henne hela dagarna, mindre glad att jag tyvärr inte klarat av att gå riktigt långa promenader .. Men det kommer, det känns som värktabletterna kanske börjar göra någon nytta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.