Livsstil

Tidig morgon, 9kg paket och snart helg

Paket från Sonnybono & Jerone.

Torsdag eftermiddag och sjömannen har hämtat mig från jobbet. Ni anar inte hur kasst jag sovit i natt. Vaknade vid 03 med migrän och sen vaknade jag 05.11, innan larmet så ni kan ju bara tänka er hur snabb jag var på att stänga av larmet. Sjömannen frågade nämligen mig i går om hur många gånger jag tänkte snooza innan jag klev upp, för han laddade nämligen upp för att sparka mig av sängen haha!

Under dagen på jobb fick jag sms om att mina paket hade kommit. 9 kg är det och innehållet i paketen är samarbeten nu under våren, så det kommer dyka upp lite härliga outfit foton framöver med lite nytt snyggt.

Ikväll blir det pasta carbonara till middag och jag längtar tills i morgon eftermiddag. Jag har ett morgonpass kvar att göra innan ledighet. Sjömannen drar på jobb på söndag som det verkar och hur länge han blir borta denna gången är jag lite osäker på, så ja det blir nog tappatvålen dagar de kommande dagarna haha!  Nu ska jag testa kläderna och kolla så allt passar !

Paketen är i samarbete med Sonnybono.se och Jerone.se

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.