Livsstil

Bögslungan hänger i luften

Jag följer debatten kring sexandet på Mellbystrands naturist strand och  den nya “naken Janne” i kvinnligt format ( för mig är hon dock inte Naken-Malin, utan Malin), Meekatt, är med och debatterar i, vilket hon i vanlig ordning gör med bravur. Men jag tycker samtidigt så fruktansvärt synd om Malin för det näthat som hon fått till sig och beundrar henne för hennes styrka att orka. Samtidigt så skäms jag så fruktansvärt, över hur snedvridna och hemska människor är. Hur i helvete kan man skriva att någon är en hora, fitta och att ens barn ska dö ?! Hur mår man själv då och jag tänker direkt, hur i helvete uppfostrar dessa så kallade föräldrar sina barn ? För med tanke på hur föräldrarna beter sig och vräker ur sig bakom en skärm så kan ju inte deras barn bli mycket bättre?  Och hur gör ni för att kunna somna med gott samvete efter att ni suttit bakom skärmen och vräkt ur er mängder med näthat?

Malin är en av de få bloggar som jag faktiskt dagligen klickar mig in på, dagligen ler, skratt så tårarna sprutar och vrålar högt när hon publicerar ett inlägg i bloggen.Ibland får hon mig till och med att gråta. Jag avundas hennes kunskap att beröra och att förmedla, debatterar och skriva. Att trots att folk skriver öppet i debattartiklar om vad dom tycker och tänker om Malin så håller hon huvudet högt, är saklig och inte ger igen med personliga påhopp. Och att hon i mina och många andras ögon måste vara en av Sveriges bästa debattörer , saklig, rakt på sak och ärlig. Att hon genom våra bloggar har blivit en fantastisk vän med en gåva för att uttrycka sig både i tal och skrift gör ju saken bara ännu roligare. Och nej, jag håller inte med Malin i allt hon skriver, men när jag tycker något är bra så förtjänar alla, oavsett vem det är att få höra det. Något som ingen någosin förtjänar är att få näthat, hat överhuvudtaget på sig.

Jag har efter att jag kommenterat Malins inlägg på Facebook väntat på att få ännu ett mail om att jag ska sluta slicka röv och rygg dunka Malin. För jag vet fortfarande inget om barnuppfostran eller hur det är att uppfostra barn, för jag är ju ingen förälder. Det fick jag höra sist Malin var på tapeten då även Norge uppmärksammade hennes inlägg.  Folk tror att bara för att jag bloggar att jag försöker hålla mig på god kant med Malin för att få läsare?! Seriöst, det där gav jag upp för många år sedan, att försöka bli vän med någon större bloggare bara för att få läsare. Tro det eller ej så kan man faktiskt lära känna varandra så pass bra att man har ett socialt liv och träffas utan behöva försöka fiska läsare av varandra.

Senaste debattartikeln kan ni läsa här och på Expressens facebooksida kan ni följa debatten som pågår för fullt.

Den där bögslungan hänger i luften och jag hade med gott samvete velat samla alla dessa näthatare och svinga slungan ett par rundor.

Fina , underbara och älskade Malin i tidningen!

Skärmavbild 2015-09-01 kl. 01.22.49

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Ibe 1 september, 2015 at 11:16

  Word!!! Kram.

  • Reply tommytott 1 september, 2015 at 18:14

   Tack! Kram

 • Reply Meekatt 1 september, 2015 at 13:44

  Älskade fina kloka vän! TACK för ett jättefint inlägg och för all bloggkärlek! Och folk kan tycka och tro vad fan de vill – jag tycker om dig för att du är DU och vår vänskap har inget med bloggen att göra. Jag är evigt tacksam bloggvärlden för att jag fick in dig i mitt liv för du och Ronny är fantastiska människor som både vi och barnen ÄLSKAR!

  Så tack hjärtat! För att du är du och för fina ord! ♥

  Mjau!

  • Reply tommytott 1 september, 2015 at 18:14

   Tack själv vännen! Vi älskar hela familjen! <3

 • Reply Lisbeth 1 september, 2015 at 14:13

  Ja, det är inte klokt att folk (?) anser sig ha rätt att uttrycka sig så illa, med hot, förolämpningar och ren ärekränkning. Blir lika arg varje gång jag läser sådant. Självklart håller man ju inte med allt en bloggare skriver, men att vräka ur sig allt det ni med större bloggar får utstå är verkligen bedrövligt.
  Jag är glad och tacksam för att ni inte slutar skriva!
  Kram

  • Reply tommytott 1 september, 2015 at 18:15

   Tusen tack för fina och värmande ord!
   KRAM

 • Reply Annika 2 september, 2015 at 03:03

  Så bra skrivet!!! / Kram

  • Reply tommytott 2 september, 2015 at 03:13

   Tusen tusen tack!

   KRAM

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.