Livsstil

Ledighet , Barbershop och jobb i sociala medier

Jag vaknade vid 8 och klev upp och fixade med kamphunden innan jag gjorde frukost beståendes av havregrynsgröt med hallon och en protein shake med smak av kanelbulle och jag höll på kräkas. Kanelbulle smakade då fan inte caseinet, utan jag vet inte vad det smakar och jag hade stora bekymmer för att få ner skiten. Jag skulle ha ätit ägg till oxå, men det går bara inte ner mer haha.  Sen traskade jag bort till syrran och så drog vi och lämnade hennes bil och fick en låne bil, jag passade på att hämta ett paket med nocco skumtomte och its a hallefuckinglulleja-moment, julen är räddad.

Parkerade bilen och gick hem med paketet. Jag går förbi en barbershop och det är tomt, jag funderar lite men skiter i det och går hem och lämnar paketet, tar bilnyckeln och går  ut igen då jag ska köra och kolla till Annicas ormar när hon är på jobb, men först går jag mot syrra igen och nästan framme vid barbershopen stannar jag och funderar på vad fan jag gör? Syrran är ju påväg till jobbet så jag tänker, jag behöver klippa mig så jag går in och kollar.  Trevlig kille som hälsar och tar i hand när man kommer, små pratar om det är första gången jag är där och får sätta mig. Han frågar vad jag vill göra och jag förklarar att endast klippa sidorna för att det ska ske något på huvudet och inte se ut som en svamp och spara ut det där uppe. Han frågar om skägget? Jag svarar det behöver vi inte göra något med då jag ska trimma ner det ikväll. Han stoppar mig och säger att, nej du klär i skägg och har du aldrig trimmat och snyggat till det på en barbershop? Nej var ju mitt svar , vilket jag aldrig har, så han sa att han bjuder på det så jag får se skillnaden bara jag inte rakade av skägget. Och jag är frälst, fy fan vad skönt det var att slippa ta hand om skiten själv. Jag kommer tillbaka!

Ormarna hade det bra, kamphunden har fått varit ute igen och jag har som ni ser på bilden fått mig en lunch. Dricker nu en nocco, kollar mobilen om jag missat sms om att jag kan hämta mitt objektiv som är påväg, men jag har fan inte fått något. Så jag ska köra i gång en maskin med tvätt och plocka här hemma när man är ledig, för man orkar inte riktigt det när man jobbar.  Annars blir det bara kolla mobilen och vänta otåligt på sms om att jag kan hämta objektivet, vilket jag hoppas på att jag kan göra i dag och så lite små jobb med sociala medier. Jag har en lite lugnare period nu vilket jag är glad för då jag tycker det är lite kämpigt allmänt i livet just nu.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Simon 5 december, 2017 at 15:47

  Fan jag gillar verkligen din blogg, så skön och rolig 🙂

  • Reply tommytott 5 december, 2017 at 15:51

   Tack så mycket Simon 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.